Senin arabada varmıydı abi ?
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
peki arkadaslar benim arabada 51 düz boru spor orta sondada yed tüp var ama hala kafa ütülüyo.bu specde sonu supersprint magnum yada oval alsam polislerle hala sorun yaşarmıyım?
waLLa plakan Geçio arkadaş ortamında aracın güzel ilerleyen bi araçmış maşallah ama görmek isterimmrk ettim yani
![]()
Kimsenin bilgisini küçümsemek istememde.. Herkes headers ı sök demiş? Ama araç sahibi headersım şu malzemeden boruları şu kadarlık diye belirtmemiş ki? Belki orjinalinden daha mantıklı ?![]()
Alev meselesine gelince.. Kasti mi yapıyorsun bunu? Gaz tokatlamak vs gibi? Öyle ise o2 sensörüne yakında elveda dersin.. Yakıtın birden artar vs.. Haberin olsun..
Chip olayında ise ben olsam alt devir yerine üst devir haritasıyla oynanmış bişi yaptırırdım.. Benim alt devirlerim çok çok iyi ancak malesef alt devir de deniyen adam çok az.. 3000 devir gibi mesela.. Vtecler vtec altı kalıyo haklı olarak dengeli bişi olmuyo.. Ayrıca alt devir lerini güçlendiren bişi yaptırır isen de yakıtın şehir içi azalır haberin olsun..![]()
Sorum olucak.. Headers ın sanayi tipi mi?
sanayi tipi diil supersprint marka hedrs. alt devirleri güçlendiren bişi yaptırıcam chip'i 2.vitesde 7000 e sabipyelip gazı tokatladıgımda her tokatlıgımda alev saçıyorum hiç biri boşa çıkmıo ne kadar basarsam o kadar alevelektirik kesip ayagımı çekincede kendi atıo alevi
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
chip mip eskide kaldı zaten 400 500 lira para vericeksin bikere al standalone beyni tak arabana istediğin kadar çevirttir altımı açıcan üstümü açıcan ne yapıcaksan ayarlattır ondan sonra ileride derecelimi takıcaksın tepeli pistonmu ne istiyosan ona göre ayarla ve kullan hiç gerek yok bence
valla ben 8200 chip yaptım yaptıgımada bin pişman oldumm..hatta cok saglam bi yerde yaptırdım(söylemeye gerek yok)arabama hiç etki etmedi chipten önce kafa kafaya gittiğim arabayla chipten sonrada kafa kafaya gittim 7200rpm de bahsettiğim arabayla kafa kafaya gidiyorum chipten sonrada..8200 rpmde vites attıgımdada o aracın 2 boy gerisinde kalıyorum..yani ben 7200 rpm dede verim alamdım chipten..bu ilk değil belki 4 5 tane arabaya yaptırdık hepsi aynı..yani 7200 e kadar hiç etkisi olmadı 7200den sonrada boş ceviriyor..
bnm vts de chip yok, ama bende superchipin epromu var takmadım alalı bayağı oldu şimdi pug sportunkini arıyorum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
peki chip yerine piggyback safc smt6 vs. nin herhangi bir getirisi olurmu.106 gti için konuşuyorum *
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)