6.2 anamm dibe gidiom !!
MSK Nickli Üyeden Alıntı 6.2 anamm dibe gidiom !! 15 jant yuvrim normal kilosu ya
orhansah Nickli Üyeden Alıntı 50 de ısrarcıyım. bi fiyat al bakıyım 45 olarak mı
MSK Nickli Üyeden Alıntı 45 olarak mı yorma beni 50 olarak
orhansah Nickli Üyeden Alıntı 15 jant yuvrim normal kilosu ya ben bilnmem beyim bilir
istersen elimizde bizim yaris ten soktugumuz 17 inclik jant ve lastik war
tazmaniac Nickli Üyeden Alıntı istersen elimizde bizim yaris ten soktugumuz 17 inclik jant ve lastik war teşekkürler ben 17 kullandım yariste, bir daha kullanmam
orhansah Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler ben 17 kullandım yariste, bir daha kullanmam niye güzel duruyodu 17 ler
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
aa adaş 17 ler süper olmuştu valla :ramo
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı niye güzel duruyodu 17 ler Orhan Nickli Üyeden Alıntı aa adaş 17 ler süper olmuştu valla :ramo evet çok güzel DURUYODU. gitmiyodu araba
orhansah Nickli Üyeden Alıntı evet çok güzel DURUYODU. gitmiyodu araba ehehehe duruşu güzeldi ama
Orhan Nickli Üyeden Alıntı ehehehe duruşu güzeldi ama güzeldi güzeldi seviyodum görünüşünü. ama o zaman da yaylamamıştım arabayı
rav 4 ün yanlardan sıkıştırılmış hali gibi yaysız olmuyor
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük
orhansah Nickli Üyeden Alıntı güzeldi güzeldi seviyodum görünüşünü. ama o zaman da yaylamamıştım arabayı valla adaş güzel güzel ama yürümeyince hiç bi çekiciliği kalmıyor erkin006 Nickli Üyeden Alıntı rav 4 ün yanlardan sıkıştırılmış hali gibi yaysız olmuyor yayda çok bozuyor konforu aldım kullanmak gelmiyor içimden
valla ben çıkartığım gün yayları çetinemeç alt geçitinde duvara patlıyordum
yay iyidir ya H&R var -35 mm lik çok memnunum.
yeni aldığım lenso jantlar 6,2 kg , 195x50x15 kumho ku31 ler ise 8 küsür kilo toplamı fotoda
erkin006 Nickli Üyeden Alıntı valla ben çıkartığım gün yayları çetinemeç alt geçitinde duvara patlıyordum e sende normal bende yay olsada virajı alırım olmasada alırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları