Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 13-05-2010, 11:10   #19
Sinan'S2k

Sinan'S2k - ait Avatar

Otomobil: F22c Turbo, Astra 1.3 cdti, R6

drahte1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrica PTE bizzat shoplar ile calisiyor, bu turbolari raftan almak Garrett almak kadar kolay degil, liste fiyatlari yuksek ama PTE direct olan distribitorlere cok iyi fiyatlar veriyorlar ayrica DBB turbolarda mesala normal kullanici icin bekleme suresi 10 ila 14 gun iken distributorler cok daha hizlica mal temin edebiliyor, ebayden alayim derseniz 21 gune kadar bekletiyorlar onada garanti veremeyenler powersellerlar var

Nerdeyse her eyalette bir garaja mal sagliyorlar, hemde AWD gibi bilincli garajlara, reklam yapabilecek, sitesine, forum imzasina `Amerikanin en hizli evosu, Amerikanin en cabuk evosu` yazabilecek garajlara

Sadece turbo degil her malin + si var - si var guclu olan pahali olur dayanikli olan gucsuz olur gibi o yuzden PTE ler mutlak iyidir, piyasayi domine ediyor denenemez ama pazarlama stratejileri yuzunden ben biraz sogudum kendilerinden

Ayrica PTE DBB sayisi artiyor bakalim bizler ne cikaracagiz ki onemli olan bence bu, yani adamlar malin suyunu sikiyorda bizde sikabilecekmiyiz
Drahteciğim iyi güzel yazmışsın da nerdesin kardeşim sen günlerdir arıyorum okul mu ağır geldi bu ara

Ms2k
Mapped by Utku Selamoğlu
Sinan'S2k isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla