Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 23-05-2010, 16:37   #4
tigrakaan

tigrakaan - ait Avatar

Otomobil: tigra s93

tigrakaan - MSN üzerinden Mesaj gönder

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs511.snc3
/26843_377815092927_564227927_3686679_6252460_n.jpg[/IMG]

yabancı olduğum bi motorun sentesi çok düşündürdü beni , bkaç defa toplayıp geri bozmama neden oldu . ama ankaradaki kardeşim yunus emre sağolsun doğrusunu yakaladım

pover kulağına kadar el emeği ..

karşı komşum elektirik işleri sorumlusu vahdettin abim . elleri dert görmesin

daha önce yapanlardan biraz kopya çektm canım yalan değil . ama yurt dışından çekebildim tr de yapan ilk olduğum için ....

3 aylık uğraştan sonra , ilk marşta çalışmasını görmek , ve sorunsuzca yürüyüşünü izlemek anlatılmaz yaşanır cinsten , heleki onu yıkamak ...

herkese iyi dilekleri için şimdiden çok teşekkür ederim

yardımlarından dolayı
egetuning mustafa abim
yunus emre kardeşim (ankara)
aslan kardeşim (mersin)
kadir abim (ankara)
ismail abim (istanbul)
opel servisi hakan abim ( ankara)
semih (almanya)
hepsine ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim saygılarımla
tigrakaan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
19gokhan90, 307xsi, 35 ufuk 35, 54th540, 8.000rpm, ADMISE R1, ahmet3425, Ahmet_28, akıncı, aLEXander Kent, Alperen-B, Antalyalogy, arda_34, baha38, BaTu-Rc, BATUR35, berkay_aydin, bilalMW, BlackEmperor, borina57, BozdogaN, Burak SARIKAYA, By_KA, ccc_mk1, cEm_vts, Cihan Çizmeci, civelek, civic@ef, ClioSport, Cliosportve, Coco06, CorsaGSI, crused, DP_Sİ, e'to, ef186, Emre Ünan, ERHAN SONGÜR, ertuncpower, Harunde, hondablo, hondafit, Jehuty, JosephuS, jsrcb, Jön Türk, kado, Kakus, KMR2-GT, KSE71, kurtbil, KVB, leader_T, mechanıcer, MERTECE54, MertS, MoDVTeC, multispace, MyDream, oenal, OmeR-FE, onur_S, Orhan, Ozan Özer, powERS, Ronin_, RsErdi, seboerk, seko, Skyhawk34, slave2, sportinger, ST-max, TC_VTEC, Thracian, Time-R, timmaah, TL535, TricksTeR, Type-R, VTec_king, Wind of VW, YavuzNaz, Yigit-Y, YUNUS, yusufcan_1982, _FrKn_, _sinan_