basar13´isimli üyeden Alıntı
ileride performans olarak modifiye edilicegini umuyorum kurt gorunumlu kuzu olmaz heralde, ılerıde turbo olucak yorumuna katılıyorum. parcalar cok guzel fıkır cok guzel ama performans olmazsa olmaz arac butun anlamını yitirir sahsen gozumde arkaya downforce dusunmeden kanat takmıs bı ricer dan farkı olmaz fonksyonel olması en onemlısı gozumde
|
bu arabayı yapmaktaki esas amacım öncedende dediğim gibi görsellik. amacım arabanın hızlı gitmesi değil. araba standart olur ama motorunu bi açarsın neyin ne olduğunu anlamazsın. benim yapıcağım da şimdilik bu. demiyorumki motor standart kalıcak. ama performans modifiyesi var birde engine dress up yapılıyor. ben motor açıldığı zaman kaputun altında sanat eseri gibi motor olsun istiyorum. turbo zaten yaptım, turbo yapıcak olsam dediğim gibi bunca parça almazdım çünkü turbo yaparsam 400hp de bırakmam, sonunu getiririm ve bu arabaya yazık. araba sürekli sanayide sök tak yapılsın istemiyorum.
ITB de emin olun turbo dan farksız. illa arabanın çok hızlı gitmesine gerek yok. ITB nin ne olduğunu tam bilenler zaten yorumlarında yazdı, bence Turbo yapmaktan çok daha özel çok daha güzel. Turboyu kesinlikle kötülemiyorum ama bir ITB yapmak neredeyse bir Turbo yapmak parası ve o kadar ender bulunan birşey ki dünyada ITB li s2000 ler sayılı. ayrıca bir arabada nasıl turbo yapıp 500hp yapıyorsan arabayı aşırı besleme yüklüyorsan. ITB de aynı bunun gibi atmosferik olarka yüklemekten farksız. tek fark araba 500hp olmicak. Son olarak bu kadar şu anda motora yüklenmememin sebebi, body kit ve diğer parçalar arabayı çok ağırlaştırıcak. üstüne 275 lastikler gelicek iice zorlanıcak araba. ben zaten standart bir s2000 e göre çok gerideyim. şu anda arabayı hızlandırmak için yapıcağım harcama mantıksız olur. dediğim gibi. araç bir show car olarak yapılacak.
ama şunuda unutmamak lazım ki gördüğünüz gibi arabada full cusco setup ve race spec coilover var. tabikide piste çıkacak araba kısmetse, arabayı pistte denicem zaten ITB nin en büyük amaçlarından biri bu.
Şu anda benim body kit im, benim hardtop um olan bir setup yok. Bir kişi yapıcaktı sonra yarı yolda bıraktı setup ı. Dünyadaki tek Amuse/Spoon olacak. Ayrıca ITB li de olması arabayı dünyada yapılmamış bir setup haline getiricek.
3 4 tane Turbo s2000 imiz var, hepimize yeter de artar. ama ITB yok...
basar bu arada senin msj ı quote ettim ama bunları sana laf eder gibi yazmıyorum hee yanlış anlama
ben bundan sonra hayırlısı ile 4. s2000 imi alıcam. onun için planlarım farklı. asıl o kuzu görünümlü kurt olacak