yazan herkeze tek tek teşekkürler arkadaşlar

hepinize tek tek yorum yapmak isterdim aslında ama , daha gneiş bir zamanda yapacağım ..
özet olarak ,
Dış görünüş benim için en son planda aslında , yani araba çıktıktan sonra arkalara 3 önlere 2 cm spacer yapılacak o kadar
dış görünüş için tabiki planlarım var , aracı ya bu şekilde tutup kouki tampon alacağım ön tarafa , yada sil-80 ye çevirme planlarım var , fakat henüz bunlar için bütçe yok . şu anda tamamen motor - soğutma sistemi - ateşleme sistemi - yürüyen aksam kısmına yoğunlaşmış durumdayım .
restorasyna gelince , planım 3-4 sene içinde komple soyup bütün boyayı macunları kazıyıp alt taraftaki zift leri söküp , tamamen baştan toparlamak . fakt bu işlem bildiğiniz üzere 10.000 tl bütçeyle girilmesi gerken bir işlem . şu anda pek pası çürüğü yok . o yüzden biraz daha geciktirebilirim o işlemleri .
bu 200sx benim için ömür boyu projedir. yani yangından mal kaçırır gibi herşeyi harala gürele ypamak istemyiorum . ağır ağır olması gerektiği gibi. acele etmeden . Herşeyi kitbına uygun olarak ...
en büyük planım ise rollcage e kadar geldiğim zamanlarda , bir s13 daha alıp , yeni aldığıma standart binip , şu anki kullandığım araca da RB25DET koymak . tabi bunları şu anda düşünmüyorum daha toplanacak bir CA18 imiz var
motordan sonra ki ilk işlemlerim ,
Mishimoto veya koyo radyatör ve komple silikon hortumlar + elektrikli fan a geçiş( ki bu motorun hemen ardından yapılması gerkeiyor çünkü s13 lerin orjinal soğutma sistemleri hiç mi hiç yeterli değil. )
yağ soğutucusu ( drift arabalarında gerçekten ihtiyac olan bir parça ,. orjianlinde de var fakat pek verimli değil)
ilk olarak bunları yaptırmayı planlıyorum .
şimdilik bu kadar , tekrardan yazan herkeze çok çok teşekkürler
bir kaç foto daha paylaşayım , aracın motoru söküldükten sonra evin otoparkına geri getirdim ve tabiki haftanın tek boş günü olan pazar günlerimi onun tepesinde geçirdim
Boyanan karter ve temizlenen bilimum motor içi parçaları :
Temizlenen motor havuzu
çıkan pistonlar
Dinlenme hali