Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 17-06-2010, 00:32   #15
Spawn

Spawn - ait Avatar

Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2

Tarih : 16 Haziran 2010 ...

Yavaş yavaş motorumuz son haline doğru yaklaşıyor . Hreşeyin planlandığı gibi ve sorun çıkartmadan gitmesi de mutluluk verici ( maaşallah )

bugün motorun geri kalan parçalarını takmaya başladık , su pompası , yağ pompası , egzantrikler kasnak volan , yeni gergi bilyaları derken bayağı yol katettik .

yarında debriyaj baskı , marş , alternatör direksiyon pompası ve manifoldlar olarak devam edeceiz inşallah.

bugünün en güzel hareketi emme manifoldunu ve külbütör kapaklarımı kumlamacıda kumlattık . sonuç gerçekten süperdi . fotolarını çekmeyi unutmuşuz , emme manifoldunun içindeki yağlardan eser kalmadı .

yarın külbütör kapağı ve emme manifoldu boyanacak . rengini söylemeyeyim süpriz olsun

sonra doğru yaklaşırken benim de içim kıpır kıpır bugün öğleden sonra işten izin aldım ve garaja gittim , murat usta sğaolsun akşama kadar çenemi çekti eve yağ kir pas içinde dönmek mutluluk vericiydi. hayırlısı ile c.tesi günü motoru arabaya atmayı planlıyoruz. hafta başı gibi de intercooler boruları ve diğer ufak tefek eksikleri gidereceğiz.

Şimdilik projeden son haberler bu şekilde. Allahın izniyle problemsiz sıkıntısız alnımızın akıyla çıkaracağız s13 ü .. maaşallah.

bugünden bir kaç foto aşşağıda.

Maaşallah...
Spawn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler