Konu: Dyno Okuma
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 23-06-2010, 17:36   #18
mertacar
 
mertacar - ait Avatar
 
Mesajlar: 1.166
Üyelik Tarihi: Dec 2006
Şehir: KSK
Otomobil: 182B6



jsrcb´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hevle velaa!!!!!! Stock 1.4TDCİ fiestadan bahsediyoruz ne yürümesi ne süperi aklın başındamı kardeşim senin? bu 1. ikincisi fikri ve bilgisi olan adam(!) ordaki değerlerle fabrika değerlerini yan yana koyar karşılaştırır öyle yorumunu yapar. kaldı ki 2 tane değer dediğinin aynısı kağıtta yazıyor sadece grafiği eksik! kalkıpta nevale atma sağa sola. Herkez ne güzel yorum yapmış bak oku yukarıyı kalibrasyonda hata olabilir die fikrini belirten olmuş, tork düşük diyen olmuş, güzel değerler vermiş diyen olmuş. hayatında dyno görmeyi bırak, sürücü koltuğuna otursan vites diye elfreni çekersin sen. Sıkma canımı bak işine.



Sana ve diğer fikrini belirten yorumlamaya çalışan arkadaşlara teşekkürler hocam. Ustama götürdüm verileri. Ciddi anlamda kayıp var araçta. Vazgeçildi.
çok sinirlisin anlaşılan sıcaklardan olsa gerek biraz sakin. eğriyi koyarsan ona göre yorumda yapılabilir. 2. dediğini (fikri ve bilgisi olan adam) fabrika değerlerini yanyana koyarak sende bakabilirsin.
mertacar isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla