Tr'de böyle arabaları görmek,işçilik,parçalar çok güzel Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
Tr'de böyle arabaları görmek,işçilik,parçalar çok güzel Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
Maşallah kazasız belasız
Kardeşim, projeyi emin adımlarla ilerletiyorsun valla maşallahDediklerini yapınca çok daha güzel olacak gerçekten
![]()
Şanzıman Olgar'ın yapmayı düşündüğü modifiyelerde problem çıkarmıyor, fakat üzerine nos basmayı veya turbo büyütmeyi vb düşünürse sorun yaşayabilir.
Sizin bidiğiniz cabrio olduğu için ağırlığından öyledir muhtemelen. Bendeki 335 çoook rahat yanlıyordu, hatta 160la giderken patinaj bile çekiyordu kaymak asfaltta
E92 M3le denediğimde map7 vardı, en son evo x ile denediğimde map 7 ve map 8 yapmıştık farkı görmek için, bu iki map arası bile 4-5 boy oynuyordu aracın gidişi...
masallah masallah allah utandırmasın cok daha iyi olucak insallah![]()
Güzel olacal olacakta 60 gün oldu hala intercooler gelemedi ne ilginçtir ki. Buradan Gariban'a duyurulur.
aslinda komple cam filmi jantlarida siyaha boyasan guzel olur tavanda kaplama siyah...
biri fatosapla yapabilirmi ?
Kazasız belasız sürersin inşallah. çok güzel.
İstediklerini tamamlayıp, 500 beygire dayandığı zaman, Porsche Turbo ile test edermisin? 997TT 480 bg?
Veya E36 M3 twin turbo / E46 M3 twin turbo ile?
evettt yaw abi görelim şu arabaları yollarda yaw hadi e46 yı geçtim de e36 yı daha çok merak ediyorum ben![]()
Birazda görünüm kasalım dedik;
Yapılanlar:
Full Mtech orjinal kit
Parlak siyah folyo tavan
M3 Carbon aynalar
Piano Black Böbrekler
Resimler
![]()
bi maşallahta benden olsunhava filtrelerinin yeri çok dar olması ve sıcak hava çekmesi devantaj oluşturmuyormu? en azından motor filtre arası ayrılsa daha iyi olmaz mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)