bu hafta Allahtan kiz arkimin isi vardi la cebimde 20 tl var pazartesiden beri
Hazirlikli ol ilkay![]()
Mapped by DR.ECU
20 KM oldu jantlar tamam yaylar takılıo..
sanayideyiz alp2'la..
yarın sabah cam filmi için lumardan randevu aldık...
yavaş yavaş birşeye benzemeye başladı gibi gibi![]()
önler 205/40/18
arkalar 225/45/18 di sanırım araba yanımda değil filmcide birazdan yüklerim fotoları dun gece cok ugrastık ama bişeye benzıo yawaş yawaş sonrada aydınlatma kısmıyla ugrasıcamda oda haftaya hafta içine kalır gibime gelıo...
önler 215/40/18
arkalar 245/40/18 di
sımdı fılmcıye bıraktık arabayı![]()
basıklık konusunda jem plaka acıbademde var tek kapı turuncu renk meg3 çok başarılı duruyor ara ara görüyorum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İlk Benzin KM 11.Pardon benzin değil mazot.Arabanın rengi normalde bu kadar kötü değil benim telefon niyeyse bu renge alışkın değilmidir nedir arabanın rengini bir tuhaf çıkartmış.Araba daha koyu..
KM 20 Jantçıdayız.
İlk Görüntüler..
Rica üstüne bir kaç resim aldılar,yaptıkları araç için...
Leylek spec
Jantların rengi pek sarmadı gibi en son bakıcaz o işe...
Fazla vakit kaybeden çıkıcaz.
KM 28 Hemen söktük![]()
Burda gece bitti düşük hali ile resim alamadık zaten 1 cm daha filan oturur.Yagmur çok bastırdı.Ama genel anlamda yeterli ve güzel düştü daha body kit filan gelicek heryere gidebilelim.Bu akşam tekrardan film bir foto alır paylaşırım..
o arabanın düşüklüğü filan gayet başarılı ama tek arabası yada ana arabası öle diiim yani bu arabayı basmakta bişi yokta,m3 düşük zaten,bide bu dizel sağını solunu kırmadan heryere gitmek istiorum..zaten en önemli amaç işe gidip gelmekti..o kdr yerlerde olmasına gerek yok..haftaya ürgüp gibi duruyor mesela![]()
245 mi
Bende 225/40/18 takmayı düşünüyorumda..
Kış aylarında sıkıntı olabilir diye çekiniyorum açıkcası..
Birde sanırım bu yeni gelen serinin özelliği ön tampon piano black mükemmel olmuş..
Benim arabayada yaptırabilir miyiz acaba böyle bir şey![]()
ben orjınallerın jantını wermedim,onlarada guzel kıs hatta kar lastıgı dusunuorum bıraz toparlandıktan sonra...
ewet dun tamponun daha ii durduguna karar werdık appler filan geldıkten sonra daha ii durucak..
farları bile mercekliye cewırmeye bilirim içi siyah üstleri siyah güzel olmuş su daylight işini turuncuya filan ayarladıktan sonra kafadan yakışıklı olabilir diye düşünüyorum.
İşte benim depo gibi bir olayım olmadığı için sanırım yaz-kış 225/40/18 kullansam üzer beni.. O yüzden tereddütteyim.
Amabir gün arabanı canlı görme fırsatım olursa şu ön tamponu inceleyecem
Gündüzleri bende turuncuya çevirip parka bağlattım..
Güzel duruyo bence baya..
Ön taraf piano black çok güzelmiş hakkaten , hep gri yerine yapılabilir diye düşünüyodum müthiş olmuş
Ya şimdi bende şubat gibi değiştirmeyi düşünüyorum ama çok aşırı anlamıyorum açıkcası lastik işinden..
Lastik hesaplamaya girdiğim zamanorjinal ölçüye göre 2.2 hata var bu 245 lastik ölçüsünde..
Bunları tam olarak neye göre ayarlıyoruz ? Arka ve ön neden farklı ? Birde sıkıntı olmasın diye 40 değilde 45 yanak 18 lastik takmak istesem ölçü ne olmalı..
Kusura bakma bilmediğim için biraz fazla soru sordum
Yaz-Kış bu lastikleri kullanıcam bu arada..
Bu versiyon biraz boş olan versiyon galiba tam hatırlayamadımda özelliklerini.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)