laaaa benım araba bozuk cıktı bi haftadır essege biner gibi binıorun hala bnzını bıtmedi psikolojım bozulcak![]()
laaaa benım araba bozuk cıktı bi haftadır essege biner gibi binıorun hala bnzını bıtmedi psikolojım bozulcak![]()
bir öncekı sayfada ben bıraz yazdım üc aşşagı beş yukarı gayet tatmınkar oluyor ancak siz neden memnun degılsınız bunuda belirtmeniz gerek cok zorlayan bir yazılım sanırım bu arabalara olmaz cunku arıza ısıgı cok dert oluyo arac 4-5 boy cıvarı hızlanıyor bizim tecrübemiz bu sekılde..
DynoDynamics in Ecutuned
Kardeşim mehmet abi'nin dyno arızalı olduğu için daha gitmedim ölçümlere ama ortalama dediği değer 135 hp 300 tork civarlarında.. Gittiğimde tam olarak belli olucak değerler.. Ben her gün 100 km yol yaptığım için agresif bir yazılım istemedim.. Şu an duman atması rahatsız ediyor mesela beniHaftaya gittiğim zaman biraz daha tork'a yüklendiricem..Onun dışında gidişatından chip'ten sonra çok memnunum.. Bu arada filtre bende düşünüyorum ama cai bizde sıkıntı kışın su alma riski olduğu için short filter düşünüyoruz..
Dyno hazır arayıp gelebilirsin.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
merhabalar arkadaşlar beyaz 1.5 dci megane coupem var yapabileceğim modifiyeler nelerdir yay bakıyorum ama pek uyumlu bi yay yok gibi kullananlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim
Ya bsi sorcam bendede HnR 3.5 cm var da simdi bu iki aracin yuksekligi aynimi ben anliyamadim. Sanki sizinki havada kalmis gibi geldi bana. Yada jantlardan dolaymi ? Camurlukla lastik arasina kac parmak girio ?
![]()
Mapped by DR.ECU
emirhan şimdi resmi büyütüp inceledimde seninki benzinlililer için olmasın :S
sanırım seninki 2 parmak kutusuna bakmak lazım eğer öyle ise ben benımkıleri söker benzinli olanından alırım....
valla dostum aynen dediğine katılıyorum 1 cm daha düşse daha hoş olurmuş diğer araç sanki biraz daha oturmuş gibi benzinlinin yayı var galiba eğer böle bi fark varsa burdan bilgilendirirseniz sevinirm. bide benim hiç anlamadığım bi konu var oda jant...ne alıcam ne edicem su anlık kafamda jant, body kit ek parçaları ( body kit içinde reno ya 2 mılyar para vermeyi dusunmuyorum kalıbını alan bi çok usta mevcut) var.
jant tamamen göreceli bir şey..
ben bunları sıradanlıgın dışına çıkmak için ön arka farklı offsetlerde aldım...
birde model olarak begendıgım bir modeldi...
ama jant işi çok göreceli,biri çok begenir diğeri çok kötü olmuş der...
tamamen zewk bence benimkileri fümeye boyattıktan sonra daha ii olucak gbi...
bızım iş biraz farklı oldu mutlu lastik rafi abiden aldım ben...
samimiyet al güLüm wer gülüm filan kredi kartına taksit derken,birde m3 e de jant alıcam oradan,brz hesap karışık yani...
ulaşırsan yardımcı olur ama rafi abi..ben şimdi ne sölesem yalan olur...benim orjin lastikleri filan verdim ben jantları kaldı sadece,dediğim gibi bizim hesap karışık biraz...
tahmını 17 inç bı jant ve lastiğin bana maliyeti ne kadar olur?
body kit parçaları için 700 liraya anlaştım gibi 1500 de jantlara versem yay la bırlıkte yaklasık 2.500 gibi bi butce gerekıyor...bu arada sendekiler 17 mi 18 mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)