Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 05-01-2008, 09:11   #19
TurboM3
 
Mesajlar: 685
Üyelik Tarihi: Nov 2007
Yaş: 37
Şehir: ISTANBUL
Otomobil: bebek arabası



M3 haricinde yepyeni bir projem daha var. E34 M5 3.9L sirali altii.

3.9L sirali 6 silindir, M5 motoru + GT55 turbo

Evet E34 M5 aldim bir adet, Ozgunle uzun uzun konustuktan sonra GT55 mi GT47 mi GT60 mi derken GT55 garretti aldim.

E46 M3 twinin detaylari devam ederken, 3.9L sirali alitiya GT55i oturtmak icin tubuler eksoz manifoldu imal etmeye baslayacagiz. T6 flansli tubuler manifold.

M5in motor haricindeki parcalarini soktum. Insallah AEM ile M5i kontrol edecegiz. AEM islemleri tamamen Ozgun`e ait. Vanos olmayisi isimizi kolaylastiracak.

M5 veya herhangibir motor icin tubuler eksoz manifoldu imal ederken, artik bilimsel olmamiz gerektigine inaniyorum. Bu nedenle software`e ihtiyac duydum. Manifold dizayninda kullanilan software aldik, ama ciddi bir sorun var.

Bircok VERIYI girmeniz gerekiyor, ancak daha onceden az duydugum ve nasil olcebilecegimi su anda bilemedigim veriler var. Amac keyif/hobi oldugu icin yavas yavas bu software i kullanmaya alisacagim.

Mert

Son Düzenleyen TurboM3; 05-01-2008 09:24.
TurboM3 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler