Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 23-01-2008, 03:04   #9
1nsane
Misafir

Yıllardır benim istediğim şeyler:

1750-2050cc Atmosferik ( 1.8 litre ve 2 litre atmosferik katılım çok olur )
2050-3050 Atmosferik ( Yüksek hacim atmosferikler katılır BMW, K24 swaplı hondalar gibi )
1600-2050cc Aşırı Besleme ( Gene baya katılım olur, Evolar Impolar BMWler turbo Hondalar. Eminimki herkes zevkle seyreder )
2050+ Aşırı Besleme ( Ben en hızlısı olmak istiyorum, daha yüksek beygir gücüne ulaşmak için her yol mübahtır diyenlerde bu kategoriye girer )
Amerikan araçlar

2 atmosferik, 2 aşırı besleme kategorisi ve amerikanlar. Baya bir insanı kapsamazmı?

50cc olayı rektefiye payı olur.

Çarpanlarla falan uğraşmaya hiç gerek yok isteyen istediğini taksın. Çift turbo, tek turbo, nos, şu oldumu bunla çarpacan, ikisi oldumu bunla çarpacan hikayesine hiç gerek yok.

Ağırlık sınırlaması 900kg atmosferik kategoriler için, 1000kg aşırı besleme, amerikan kategorisi için ne olur bilemem. Ben arka koltuklu yarış arabasına mantığına bütünü ile karşıyım. Yarış arabası dediğin cadde arabasına benzememeli.

12 saniye altında zaman yapan arabalar için kafes zorunlu olsun. İlk 12 saniye zamanı yaptığında uyarılır, bir sonraki yarışta kontrol edilir.

Atmosferik kategorisinde aşırı besleme yapan sezondan men edilir, lisansı alınır caydırıcı olur.

9-10 insan 3-4 saat toplantı yapsa şu işi çözerler yeterki istesinler.

Daha ocak ayındayız, eminimki bişeyler değiştirilebilir.