S2000 alır
207 RC alır
60 200 denensin 160 a kadar 106 gti ı geçemıyo...arkadaşım ben denedim hemde birisi geçenlerde sitede videosunu izledini rb20 det motorlu 200sx in stok motoruyla...dieride fifty tuning in sahibi osmanın arabasının stok motoruyla...sıfırdan kalktıgımızdaysa 200sx in lastıklerı harika olmasına ragmen patenaj cekmemesıne ragmen zıplayamıyo ...zaten 200 hp 1250 1300 kg devasal bi araba ...çok iyi yürümemesine ragmen çok iyi yanlıyo...200sx i hiç katma bunların arasına stok motorla performansları bekledıgınden daha dusuk
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Valla hafta sonu benim arabam autoshow fuarında olucak bi aksaklık cıkmazsa. Artık X5 le takip ederik buzlu badem eşliğinde![]()
Güncel diyelim Antalya ya renk gelsin...Geçen gece vardı bir tane kırmızı sadece AEM V2 varmış galiba..
Dün Onur la görüşürken söyledi sizde varmışsınız sanırım Havalanı köprüye kadar denemişler..
Siizin beraberinizde kepeze geldiğiniz güzel egzos sesi olan kırmızı değil bu başkaymış..
Stock muş alet..
Zamanında deneyeceğimiz araç satılmasaydı güzel deneme olacaktı ama kısmet bu seneye İnŞAllah..
Bir onun deverinde 2 de 80 bir benşm devirmde 2 de 60 deneriz.. 200 e kadar..
bu kriterlerde 2 s2000 var özgür abi![]()
birisi fıratın skunk2li egzozlu filtreli s2000ni
digeride siteden kardanadam nickli üyebeyin filtre oldugunu söylediler ama bilemiyorum tabi. DV plaka olan araç senin aradıgın muhtemelen
![]()
Bilmiyorum Onur a da soralım bir ama zevkli olur diye düşünüyorum..Arkada da bizden hızlı veya denk bir camcar olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)