bu video geçenlerde tvde vermişlerdi bu o.ç arıyorlarmış bulduklarında..... yapacaklar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Hangi memleket oldugu önemlimi
insan mıdır hayvanmıdır o.ç mudur nedir anası sk..miş
Alacan atıcan bunu da aşşagıya ordan çekissin can
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Arkadaşlar ilk mesajdaki videoyu kaldırdım ve bunu yapmak zorundayım beni mazur görün. İnternette sansür yasası yürürlüğe ha girdi girecekken bizede "Çocukların piskolojisini bozmaya yönelik video paylaşmak" suçundan sansürlemesinler. Biliyorsunuz ki techturkeyde yazılanlar artık googlede anlık listelenmekte o yüzden +18 videodan kaçınalım lütfen.
Yada özgün sadece üyelere özel misafirlerden gizli bi bölüm açar orada paylaşılır böyle konular.
yumruklarımın % de 60 oturuyo idmanlarda o yüzde 60 ında 200 kiloları vuruyorum..cenesini ensesine gecirene kadar vurmak isterdim.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
videoyu ızleyemedım ama yorumları okudugum kadar facede ızledıgım vıdeo sanırım. Çatıdan aşa atıyo köpeği o videomudur ?
Olay misirda geciyor, yapan cocuk 16-17 yasinda hatirladigim kadari ile, kopek atlildiktan sorna 3-4 gun icinde hayatini kaybetmis, cocugun dedigine gore aci cekiyor gibi degilmis, yapma sebei kardesinin ayagini tirmalamis. Sanirim daha oncede boyle birsey yapmisti ama tam hatirlamiyorum olayi buldular cocugu ya, boyle topluca iri kiyim birsey. salak gibi biraz ama...
ne yaparsa yapsın. cezalandırma yöntemi bu olmamalı.
küfür etmek istemiyorum. küfür edicek olsam sonu gelmez.
Allah'a havale ediyorum. daha fazla acı çekerek yaşasın ama ölmesin şerefsiz evladı
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)