156 hp verdiğinde ne olmadığını bilmediğim bir yazılım ve povercab vardı + orjinal pistonlar(20 senelik) vardı . 3 ay kadar evel conta ınceltme nıyetınle motoru actıgımda komple motor yaptım , suan 86.5 mahle pıstonlar(sıfır) , ince conta, gömlek yatak vs herşey yeni , + değişen bobin .. yinede bunları yapıp yürüttüğümde keyifsizdi , wideband takına acı gerçekler ortaya çıktı , 4 bin devre kadar 14,5 16 arası karışım ,4 binden 8 bine kadar düzgün bi şekilde 10 a kadar düsen bi karısımla yurutmeye calısıyormusum bılmeden . safc neo çözüm oldu bu işe ayarla çok şey degişti , ve neo sayesınde dip gazda potansiyometrenın %10 gaz gordugunude gormus bulundum bu sorunu gıderıp orta hallı bı ayarla bu hale geldı , daha ıyı olucak nasıpse ayarı cok ıncelemeye vaktım olmadı daha .
12.5 pıstonları cok hesaplı bulmustum takma nıyetınle aldım kı , akıl aldıgm yurtdısından bırkaç arkadasım sayesınde takmadım kenarda tutup o pıstonlara cevap verebılcek bı egzantırık alıp takmaktı nıyetım , oylede olmadı yana yana pıston arayan bı arkadasa nasıp oldu pıstonlar guzelde kar yaptım allah var

şimdi nasıpse ılerleyen zamanlarda 12.5 pıston ,yuksek profıllı bı egzantırık +yay sapka , bıde guzel bı ısletım sıstemı tabı hepsını bı anda yapıcak para bı araya gelınce suan loadıng

turbo soran arkadaslara turboya hayır