Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 01-07-2011, 20:20   #16
tigrakaan

tigrakaan - ait Avatar

Otomobil: tigra s93

tigrakaan - MSN üzerinden Mesaj gönder
156 hp verdiğinde ne olmadığını bilmediğim bir yazılım ve povercab vardı + orjinal pistonlar(20 senelik) vardı . 3 ay kadar evel conta ınceltme nıyetınle motoru actıgımda komple motor yaptım , suan 86.5 mahle pıstonlar(sıfır) , ince conta, gömlek yatak vs herşey yeni , + değişen bobin .. yinede bunları yapıp yürüttüğümde keyifsizdi , wideband takına acı gerçekler ortaya çıktı , 4 bin devre kadar 14,5 16 arası karışım ,4 binden 8 bine kadar düzgün bi şekilde 10 a kadar düsen bi karısımla yurutmeye calısıyormusum bılmeden . safc neo çözüm oldu bu işe ayarla çok şey degişti , ve neo sayesınde dip gazda potansiyometrenın %10 gaz gordugunude gormus bulundum bu sorunu gıderıp orta hallı bı ayarla bu hale geldı , daha ıyı olucak nasıpse ayarı cok ıncelemeye vaktım olmadı daha .
12.5 pıstonları cok hesaplı bulmustum takma nıyetınle aldım kı , akıl aldıgm yurtdısından bırkaç arkadasım sayesınde takmadım kenarda tutup o pıstonlara cevap verebılcek bı egzantırık alıp takmaktı nıyetım , oylede olmadı yana yana pıston arayan bı arkadasa nasıp oldu pıstonlar guzelde kar yaptım allah var şimdi nasıpse ılerleyen zamanlarda 12.5 pıston ,yuksek profıllı bı egzantırık +yay sapka , bıde guzel bı ısletım sıstemı tabı hepsını bı anda yapıcak para bı araya gelınce suan loadıng turbo soran arkadaslara turboya hayır
tigrakaan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler