maşallah keyifle kullanın![]()
gercekten arba cok king olmus[COLO
R="White"][/COLOR]
Teşekkürler![]()
Buda bonusumuz olsun@ Ali's Garage ( Erenköy )
Madem lafı geçti garajında birkaç fotoğrafını koyayımTopladığımız bir araba
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
sahibindede ilanı var şuan galiba...
Güncel diyelimAynı zamanda arabanın yavaş yavaş satılma vakti geliyor. Olursa hayırlı bir iş var bakalım
![]()
aranıcınızın maşallahı var cok güzelkazasız belasız inş
Bir sorum olucak Ortamala 100km de şehir içi ne yakar yakıyor hesaplama sansınız oldumu?
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
100 km de şehir içi kuruş olarak hesaplıyorum. Arabada depoda kalan benzini litre olarak gorebiliyorum burdan yola çıkarak,
floryadan erenköye (45km) 14:30-15:00 gibi az trafikte 2 lt ile geliyorum. bu uzun yol gibi oluyor trafik az çünkü.. hesap edince 19.5 kuruşa geliyor ( 4.300 den hesapla)
ama 50 liralık yakıt alıp sabah 8 de çengelköyden floryaya geçmeye çalışırsam ve iş çıkış saatlerinde dönersem ki trafiğin en yuksek olduğu zamanlarda o zaman yakıt yine sakin kullanmaya çalışınca 40-45 kuruş arasına geliyor.
en son olarak 2 gün önce 50 liralık yakıt aldım. 20-25 km si rollingte gitti. sonrası ortalama bir kullanımla depo bittiğinde 110 km ye gelmişti..
biraz uzattım ama ortalama sakin şehir içi kullanımda 25-40 kuruş arası yakıyorum diyebilirim![]()
Dyno çıktılarıyla konumuzu guncelleyelim
sadece hava filtresi var ve son susturucunun flanşı sökük.. Gerisi standart
154 hp yere, ~177hp motor gücü çıkıyor
Torkta 210 a 244nm civarlarında ..
![]()
maşallah güzel değerler, ayrıca hayırlı satışlar. Bir arkadaşım bunlardan bakıyordu bi göstereyim bakalım ne diyecek![]()
O aksam 20 araba ciktik. Kalibresi onceden dynoya cikanlara bakinca dogru. Standarti 156 hp olan hafif modlu c20xe kadettler gsilar 155-170 arasi guc verdi. Sende cikmistin buraya standartken ne durumdaydi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)