Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 03-06-2008, 01:54   #38
ef186
TechTurkey

ef186 - ait Avatar

Otomobil: www.Sancom.com.tr

Sportivo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok haklısın ama onu açıklayamam yani kusura bakmayın ama dediğin doğru gerçekten afişi görünce ilk tepkim gördüklerime inanamamak oldu keşke çok daha guzel şeyler ile karşınzsa çıksaydık
sonuçta bu bizim ilk yaptıgımız sey değil ve olmayacakta ne kadar diretsemde değiştirtemedim
bizim en büyük amacımız bu sporun gelişmesi ve amatör katılımın artması çünkü bende bir amatör yarışmacıyım nasıl zorluklar çekildiğini çok iyi biliyorum
ufak bi fikir veriyim ozamn direttiğinde elinde argüman olsun istersen klübüne karşı bize yani imkya basvuran sponsor isteklerini eleyerek secip hatta gelen her isteği yerine getirmek yerine aşırı seçici davrandık.
bunu ben yapmadım klübümüzün kurucuları bizlerin abileri yaptı ki bu sektör garip isteklere boyun eymesin diye ....
seninde karşı durduğunu anlıyor ve tebrik ediyorum senide ...
ancak acık ve net konuşmak gerekirse istanbulda ankarada ciddi olması hesap edilen ulusal bi şampiyonanın drag yada tr pist deil sadece şampiyonanın tüm detayları bukadar düşünülürken tüm külüplerinde bunu amaclaması gerekir bence ...

bugun yaptıkları destek nedir bilmem ama bu afişle vurdukları darbe bile milyarlarla olculmez benden solemesi kıt düşünen yöneticilerin sonu ancak o sıg sularda bogulmaktır .
yanlış anlama sadece ulusal şampiyonanın ilanını bukadar iğrenç ve alakasız görmek beni bitirdi 1996 senesinde yaptığım güzellik yarışmasında bile afişimi bu şekilde dizayn etmemiştim ...

en kısa sürede sorunları aşmanız ve bu tür garip ve sizleride üzen olaylar olmaması dileğimle ...
ef186 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla