Konu: 350z
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 18-11-2005, 02:34   #19
RPS13
Misafir

Manimillion´isimli üyeden Alıntı
RB Serisi motordan bahsetmioruz burada VQ dan bahsediom, evet VQ kotu motor, o 800 hp icin ne kadar internaller eklendi bakalim. Paran olursa Sahin'ide 800hp yaparsin, buda Sahin in motorunun Dunya'nin en iyi motoru oldugunu kanitlamaz. Sende Nisan lara karsi biraz on yargin var sanirim anlasilan. Bu gune kadar Allah'a sukur, A dan Z ye bir cok otomobil e sahip oldugumdan vede bunlari sokakta degil pist te limitlerine kadar kullanma imkanim oldugundan, bende boyle bir on yargi soz konusu degil, kotu olan birseye kotu demeyede cekinmem Gel benle 2 gun durmadan tartis hala kotu derim
para veriyim sahin motorundan 800hp cek diycem agir olucak bence senin VQ serisi makinelere kar$i onyargin var tamam RB serisine gore daha verimsiz sacma bi blok en azindan V6 olmasina ragmen verimsiz kesinlikle kotu bi motor degil 800hp icin ne kadar internal eklendiginide soyleyim forged piston ve kollar ve beraberinde gelenler.. herneyse onemli degil AdanZye bicok otomobile sahip olup onlari pistte zorlamis olman sana makine muhendisi edasiyla konu$ma yetkisi veriyosa guzel bi$i ben henuz senin kadar profesyonel olamadim amatorum ben biliyorum diyede konu$mam yalnizca $ahsi fikrim sen buna onyargi demi$sin yada dememi$sin benim baki$ acimdan bi$i farketmez
kotu dedigin motor VQ35'i de VQ35DETT olarak GT500 yari$larinda yari$tiriyo nismo biliyosundur heralde ve o kadar muhendisin yari$mak icin o blogu sectigi bi ortamda sana bana o VQ serisi makineye iyi yada kotu demek du$mez neyin ne oldugunu ispatlamak uzere oraya cikip yari$iyolar...herneyse lafi daha fazla uzatmayim kullanimi yayginla$iyo zaten yakin zamanda kendini belli eder...