Dino®´isimli üyeden Alıntı
8 Haziran da yapılan Akhisar Oto Drag yarışının start sorumlusuydum. TR de yapılan bütün yarış organizasyonlarında da üst düzey görevli olarak çalışmaya devam etmekteyim...Ege Otomobil Sporları Kulübü Sportif Komite üyesiyim...Gelen yorumlara göre yarışlara yön vermek zor bir iş değildir, önemli olan karşılıklı iletişimdir. Yapılan yarışlarda tabikide olumsuzluklar olmaktadır, amaç bu olumsuzlıkları minimuma indirebilmektir. Teşekkürler.
Deniz Gümüş
|
o zaman sizden öncelikle bi seyirci , fotomuhabir ve bir servis görevlisi olarak şunu istiyorum ankara'nın adına ve hipodromun büyüklüğüne sığabilecek türde organizasyonlar yapmanız 27 temmuz da yapılacak yarışlar için açılan bi konu var oraya yazdım nacizane fikirlerimi. Bi arkadaş şöle demişti '' organizasyonda yaşanan bozukluk ve benzeri şeylerden ben ve benim gibi düşünen bi çok amerikancı yarışlara katılmıyo '' neden yarışmacıları küstüren bi politika izleniyo. Madem kendinizi üst düzey görebileceğiniz bi komitedesiniz o zaman bu organizasyonu alelade bi sokak yarışı havasından kurtarın amacım kimseyi kötülemek veya aşşalamak değil fakat bu yarışmacılar ve yarışmalar olmassa üst düzey yönetici veya komite üyesi olabileceğiniz bi oluşum kalmayacak saygılar