Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 09-07-2008, 02:33   #13
djyuri
Misafir

Dino®´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bütün kulüpler ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, fakat kurallar kitabında pist uzunluğunun 300 metreye indirilmesi bir olumsuzluk gibi görünse de, TR de uygun bir pist olmadığı ve güvenlik amacıyla yapıldığı ortaya çıkıyor...Motorsporlarında kusursuz bir organizasyon görmedim, ama her zaman daha iyiyi hedefledik ekip olarak...Amerikancı diye tabir ettiğiniz arkadaşlar ne gibi olumsuzluklar yaşamışlar veya yaşıyorlar da katılmıyorlar bunu bilmemiz lazım kulüpler olarak...Ege Bölgesi'nde yapılan ve bizim sorumluluğumuzda olan Ulusal ve Mahalli yarışlar hiçbir zaman sokak yarışı havasında geçmemiştir...Hatta sırf bu yönde bir düşünce olmasın diye BMW li dostlarımızın şov isteğini kabul etmedik...
Ankara harici tertip ettiğiniz veya bulunduğunuz bi orgaizasyon için bişey söyliyemem yanlış anlamayın ben sadece ankara'daki yarışlar için konusuyorum hipodrom pekte küçük bi yer sayılmaz bölüm bölüm ayrılsa bi bölümde tanıtım standları bi bölümde müzik ve aerodinamik standları diğer bi bölümde yarışlar yapılsa daha düzenli olmazmı , sokak yarışlarından kastım sadece bmw veya şahin değil zaten öyle bi şey söylemeye hakkımız yok benim kast ettiğim olayın dozunu kaçıranlar bu bmw de olsa şahinde olsa veya corvette de olsa aynı tek ricam ankara'lılar olarak başka bi mekanda yapılan ve adından söz ettiren yarışlara özenmemek umarım bu sefer anlatabildim son olarak amerikancı diye tabir ettiğim arkadaş yine bu forum sitesinin farklı bi konusunda karşılaştığım bi yazıdan ibaret bişey olmuşki bu adam yarışlardan soğumuş bende bu yarışlardan soğumak istemiyorum bu yazıları yazma amacım sadece budur

Son Düzenleyen djyuri; 09-07-2008 02:35.