Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 20-11-2008, 23:54   #9
CemKD

CemKD - ait Avatar

Otomobil: Evo9.08 sti s2k caymans

Ryhn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhabalar oncelikle kazasiz belasiz sorunsuz bir surus dilerim araban icin. Fakat anlayamadigim birkac nokta var yardimci olursan sevinirim cunku suanda bende bir miata turboluyorum. 0.5barda bu yaklasi 7psi edio eger yanilmiosam 250hp nasil gordun yani motordaki isletim sistemi olarak ne kullandin enjektor olarak ne kullandin? standart debriyaj bu gucu kaldirabildimi yoksa degistirdin mi? Maksimum basinca kac devirde ulasiyorsun? Cunku bir cok kisi biliyorum miata turbolayan ama bu basincta bu gordugum en yuksek rakkamlardan bir tanesi. Biraz bilgi verirsen sevinirim. Ozellikle kullandigin elektronik hakkinda.

merhabalar ilk önce forumada cok online olmuyorum kusura bkma

araçla gerçekten cok uğrastık başka söyle diyim paşaoğlu ve DR.ecu olunca böyle sonuçlar doğuyo enjectörler 370cc rc idi minumum basıncı kısarak böyle sonuç elde ettik.araçta motor icine kesinlikle girilmemiştir sadece saplama vardı. e46 m3le 30 40 dan kaldırınca 180 200 kadar yalan söylemiyim hemde kaç kere denedik kafa kafaya gidiyo başlangıçta geciyodum. ama artık aracımı sattım tekrar düsünürüm yapmayı ama inş sende yaparsın ve gayet başarılı biaraç olur beyin olarak aem fic kullandık seninde yapmanı öneririm inanılmaz keyifli bir araç oluyo sorunları cok oluyo ama değer böyle bir olaya..
CemKD isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla