biz bir tane yaptık bu ikincisi olucak kısmetse ondan dedim o beygir gücünü nasıl aldın die
benim suan yaptıgım megasquirt 550cc enjektorler garrett GT2560 begi mani ve downpipe 3 luk komple borular intercooler (ozel bisi diil ebayden) rx7 diff ve dier ıvır zıvırlar işte ama suan bir air intake mani üstünde çalışıyoruz araç kış tatili sebebi ile garajda zaten yatıo ama o yaptıgınla 250rwhp ne bilim çok iyi rakkamlar inanamadım. Ama benimki işte 1.6. Kısmetse bir tane 99 ve sonrası modellerden 1.8 kapak bulursam diger yatan motoruda toplicam ama onu forged internalslar la toplamak istiyorum başka bir araç için. Birde sormak istediğim kullandıgın turbo mx5 ler için epey büyük sayılır lag olayı nasıldı? çünkü biz 2554 kullandık iyidi ama 2560 kullanan çok kişiden daha ii oldugunu duyunca bunu böle yapalım dedim bu arada megasquirt çok iyi çalışıyor arabanın üstünde ama nasıl çalıştıgını anlamam herhalde 3 ayımı aldı hala tam çözmedim... benim kafa pek basmıo bu işlere ondan ağır algılıyorum. kullanmas çok zevk veren bir araba oyuncak gibi...