fangio´isimli üyeden Alıntı
Elbette aynı değil. Burada ki serzenişi bu şekilde algıladıysan diyecek sözüm yok. Kastettiğim şey bir konu hakkında yazarken farklı noktalara kayılmaması gerektiğidir.
Arkadaş Citroen'in yürüyen aksam konusunda başarısız olduğu kanısına nereden varmış onu da anlatırsa sevinirim.
|
2 buçuk sene boyunca citroen c2 aracım oldu,bilmediğim yaşamadığım bişeyi yazmam buraya heralde,garezimiz yok citroene veya herhangi bir markaya arabama severek binmiş ve satmış bir insan olarak..
Verdiğin alakasız örneği anlayamadım açıkcası,trafikte bindiğim aracının yürüyeni ile mi wrc'de şampiyonluklar kazanılıyor?Çok araştırdın ve biliyorsun heralde..Konunun başka bir yere kaydığı yok,arkadaş fikir edinmek istemiş,araba hakkında bilgi vermeye çalışmış burdaki herkeste.Niye bu kadar gücendin anlamadım,genel birşey yazdım..
Piyasada peugeot ve citroen araçlarına binipte belli bir kilometreden sonra yürüyenden gelen sesler ve sorunları yaşamayan kaç arkadaş var acaba?
Bunları bilmek için citroenin fabrikasında doğup büyümek,yıllarını geçirmek gerekmiyor,kullanıcı olarak söylüyorum.
Citroen'den öncede 2 tane 106gti'ım oldu.Yeterlidir heralde içlerinde olup,tecrübe edinmek için..
Kronik bir şeyden bahsettim,anlatabilmişimdir umarım..