User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
173 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 18 Mart 12 Drift Antrenmanı..

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyifli bir gündü taaa..kii o talihsiz olay, o şekilde organizasyonun en renkli aracının başına gelmesine kadar açıkcası kendi aracımın başına gelmiş kadar üzüldüm düşünsenize onca emek
    onca uykusuz gecelerle kaynanyan bir araç restorasyonu ve sonuc...
    çok üzücü...
    Sahibine geçmiş olsun diliyorum umarım çok daha iyilerine sahip olur...

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da arkadaş telefonla söyledi ae86 yandı diye, burada görmüş.. Valla kendi aracım gibi üzüldüm, araç sahibi Kemal abiye de büyük geçmiş olsun.. Kendisinde birşey yok bildiğim kadarı ile önemli olan da o zaten.. :/

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hevesle gittim hatta gec kaldim ama gel gor ki iceri girdigimde pistte itfaiye araclari ve ae86'yi gordum keyfim kacti. Botle uzucu bir olay olmasaydi gercekten keyifli guzel bir gun olacakti.
    Gecmis olsun arac sahibine
    Asıl sancı uyandığında..

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sahibine geçmiş olsun.86 olması daha da üzdü
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyv morukcum gopro çekimlerini bekliyoruz bakalımm

kemalin aracı için de söylencek söz yok göz göre göre yandı araba geçmiş olsun diyebiliyoruz sadece umarım bidaha böyle bir sahne yaşamayız
    kanka go pro videoları gelsin bir an önce tampon tampona güzeldi

Yanlıyoruz PAMPA - YouTube

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antremana gitmediğime gerçekten üzüldüm haberi alınca aracımda 2 yangın söndürme tüpü vardı 5-6 litrede su belki bi faydamız olurdu ama çok üzüldüm yazık oldu çok geçmiş olsun cana gelmemiş bunada şükür çok geçmiş olsun tekrardan

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka go pro videoları gelsin bir an önce tampon tampona güzeldi

Yanlıyoruz PAMPA - YouTube
    bende bekliyorum bağalım
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemal abiye birşey olmamasına sevinmekle beraber gözleri önünde belkide hayatındaki en önemli şeylerden birinin yanıp gitmesine çok üzüldüm, bana kendi arabam yanmış gibi çok ağır geldi.. Organizasyonlarda bundan sonra teknik desteklerin yanında bu tarz acil servislerinde hizmette bulunması bence artık farz oldu.. İnşallah daha iyilerine sahip olur ve her işte bi hayır vardır diyorum..
    ig: erayender

cemtu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir gün oldu güneşten yanmışım biraz hatun esmerleşmiş oldugumu söyledi

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemtu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bir gün oldu güneşten yanmışım biraz hatun esmerleşmiş oldugumu söyledi
    Bir organızasyonda araç yanıyor ve sizin ıcın guzel bir gun oluyor ılgınç..yanlıs anlama benı sadece biraz garıbıme gıttı

Gercekten organızasyon ıcın tahlısızlık ve kotu bır durum olmuş
    Tebirler alınsaydı belkıde araç kurtarıla bılırdı.
    Hazırda ambulans ve bır ıtfayıye nın bulundurulması gereklı bence..

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun,araç sahibi arkadaşımıza bişey olmaması sevindirici,inşallah birdaha yaşanmaması adına temennilerimiz,erayım kusuruma bakma gelemedim panpa..ama izledim videolarını kingsin hacı abi ne denirki

ozyrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzücü bir olayla başladık ama herşeye rağmen güzel bi gün geçirdik bizi izlemeye gelen yardımda bulunan arkadaşlara çok çok teşekkürler..
    ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koca yerde onlarca arabanın içinden adam gibi yangın söndürme cihazı çıkmadı arkadaş yaa gözümüzün önünde yandı gitti
    12 tüp yangın söndürücü kullandık... durum benzin kaçağı olunca yapacak birşey yok, itfaiye yangını zor söndürdü, hiç önemli değil Kemal kardesim yeni projesi ile tekrar aramızda olacak şüphe yok.... Onun kılına zarar gelmediği sürece hiç bir problem yok.

Ps: Yangın söndürücüler yeterli basınca sahip değilllerdi bunu göz ardı etmemek lazim . Bu herkeze ibret olması start öncesi teknik kontrol şart. (Kemal tam önümdeydi start aldığı an kaçak göz ile gözüküyordu ne kadar korna & bayrak yapasakta uyaramadım.) tekrar: Kemal kardeşime birşey olmadı gerisi hava civa...

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanssız bir gun yasadık. Kemalden çok ben uzuldum ,sanırım herkesden fazla benim emegim vardı. Araba 2 aydır fiber tamirindeydi. Daha onceki antrenmanlarda olmayan bir sorundan dolayı depodan benzin sızıyormuş. Kemal sabah depoyu fulleyince ve araba piste cıkıp gazlayınca 1-2 kisi benzin kacagını gormuş. Ama ne yazık ki kemalin yolunu kesip durdurana kadar benzin alev aldı.
    Hersey cok hızlı oldu. Elimizdeki tum yangın sonduruculeri kendimizi tehlikeye atarak belki de arabaya bosalttık. Ama ates soner gibi olup yeniden devam ediyordu. Sonradan anladık ki orda itfaiye de olsa arabayı kurtaramazdık.
    Keşke Turkiye de imkanlarımız daha iyi olsa da tum riskler icin onlem alabilsek. Biz elimizden geldigince bu işi ilerletmeye calısıyoruz. Ama yetersiz oldugumuz noktalarda destege ihriyacımız var.
    Yasanan bu olayın ardından antrenmanı iptal etmeyi dusunduk ama en basta Kemal buna hayır devam edelim diyince kendimize geldik ve gunu tamamladık.
    Turkiye de bu tarz isleri yapmak ciddi bir sabır ve emek gerektiriyor. İsler uzaktan bakmak kadar kolay degil. Biz piste giren seyircileri uzaklastırmak icin sarfettigimiz enerjiyi organizasyonun duzeni icinde harcayabiliriz. Ama bizi dinleyen 10 kisi varsa dinlemeyen 110 kisi oluyor. Bu yuzden de artık izlemeye gelen seyircilerimizden daha fazla ozveri istiyoruz.
    Son birsey , misafir otoparkında alkol alan insanlar gordum. Eger alkol alacaksanız piknige gidin , drifte gelmeyin. Motorsporlarının , ozellikle de driftin alkol ile anılmasına izin vermeyecegiz.
    Yardım eden tum arkadaslarıma tesekkur ederim. Herkese iyi geceler.

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu alkol olayı benimde gözeme çarptı. Ayıptan başka bişey değil.bi tanesi de h100 çeviriyo otoparkta güldüm sadece
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, çok üzücü.. umarım daha iyileri gönlüne göre nasip olur Kemal'e ... geçmiş olsun tekrar.
    Sakin güç...

VSO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtfaiye - ambulans hazır bulunması gereken türden bir organizasyon bu. Yazık olmuş çok üzüldüm. Daha önce bir kez gidip izleme fırsatı bulmuştum olimpiyat stadında. İtfaiyeyi de geçiyorum muhakkak ambulans olması gerekli arkadaşlar. Arabalar uzaktan geçiyor ama risktir bu kopan bir lastik parçası, ne bileyim fırlayan bir parça ağır yaralanmalara sebep olabilir. Organize eden arkadaşlar bu riske girmesinler lütfen. Arabalarımız en değerli parçalarımız belki ama ne kendi canımız ne de bu hobimizi paylaştığımız arkadaşlarımızın, dostlarımızın canından daha kıymetli değil. Belki abartıyorum ama orada birinin eli dahi kesilse bunun vicdan azabını çekmek istemeyiz öyle değil mi.. Organizasyonu yapan arkadaşlardan ben rica ediyorum, tebrik ediyorum gerçekten orada insanlara mukayyet olmak çok güç, çok güzel bir iş yapıyorsunuz, ama bir ambulans muhakkak gerekli, lütfen bunu gözardı etmeyin. Bu olay muhakkak bir referans olacak, gerekli tüm tedbirleri alacağınızdan eminim. Bütün otomobilci arkadaşlara ve aracı yanan arkadaşa çok büyük geçmiş olsun. Gelecekse mala gelsin ziyanı yok. Ama lütfen tekrar tekrar söylüyorum önleminizi çok iyi alın, tedbiri elden bırakmadan iş yapın, önce sağlığımız! ben çok üzüldüm bu olayı duyduğumda.. tekrar tekrar geçmiş olsun.
    Special thanks to; Utku Selamoglu.

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel gündü yaz girişi çok dostu gördüm yangın olayı cidden üzücü oldu çaresizce izlemek zorunda kaldık çok moral bozucuydu pink my ride m5 ve sc e36 çok iyilerde ozi panpişimede teşekkürler bir tur attırdı bana alkol olayı cidden el atılması gereken bir olay orda çoğu organizasyondan çok bayan seyirci vardı itici bir görüntü oldu iyisiyle kötüsüyle herkezin eline koluna sağlık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izlemeye sonunda gelebildim. Ben geldigimde AE86 olayi daha yeni cereyan etmisti, gercekten uzuldum.. Arkadasimiz insallah daha da guzel bir projeyle karsimiza cikar.

Adini unuttum ama yanina bindigim arkadasa tesekkur ederim, fakat emniyet kemeri bile yoktu aracta. Allah muhafaza ters birsey olsa gercekten cok onemli bir unsur. Zaten kask vs gibi bir kisitlama yok bari emniyet kemeri takip edilse guzel olur. Kimsede kizmasin sizi dusundugumden arkadaslar ben bir kere bindim basima birsey gelmedi ama siz orada ciddi turlar atiyorsunuz ve mekanik bir spor. Nasil ki arkadasimizin araci alev aldiysa sizin araclarinizinda bir yeri kopup ters bir olay yasayabilirsiniz. Bu yuzden emniyet kemerinizi eksik etmeyin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)