Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 12-03-2009, 14:01   #9
stlegal

stlegal - ait Avatar

Otomobil: Tegrahawk

Chatin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoca sana birşey diyeyim mi işin çok zor hiç uğraşma direk bırak kitapları. kardeşim bana sormadan abercrombie nin sitesinden yaklaşık 600 $ lık alışveriş yapmıştı. gidip gümrükten aldım malları ama yaklaşık 700 TL ödedim ve orada nerede ise 8 saat geçirdim.

o kadar uzun şeyler varki yapacağın ve o kadar masraf çıkacakki yok havalimanındaki garantiye gideceksin bilmem ne parası yok oradaki çakallara 150 $ vereceksin senin işlerini yapsın diye. imza atacağın yere rüşvet vermezsen 1 haftaya o imza atılmıyor falan.

günün sonunda ağlayabilirsin bak sinirinden. sana aynı tecrübeyi yaşamış biri olarak diyeceğim tek şey direk yenisini getirt ama ptt yoluyla gelmesine özen göster.

bu senin başına gelen olayın tek nedeni FedEx in o gün istanbuldaki gümrük görevlisine az rüşvet vermesi yada vermemesi yada ne bileyim o gümrük görevlisinin gece karısı ile güzel bir ilişki yaşayamamasından dolayı olabiliyor. gülüyorsun dimi ama cidden durum bu neler gördüm kimleri tanıdım ben orada.

bak ne kadar doluyum o gün aklıma geldikçe sinirlerim oynuyor. son cümlem ; hiç uğraşma...
aynen haklısın ama şansını denesin

5.3 sec..
stlegal isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla