Olimpic Gold 1972 Chevy Chevelle 454
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kimse de demiyo ki aga bu nedir???
hakkaten biz araba kullanmıyoruz, bunları tasarlayan adamlar 60 lı 70 li yıllarda tasarlamış. sene oldu 2012 neden stil sahibi bu tarz araçlar tasarlanmıyor ki?
hakkaten biz boşuna uğraşıyoruz, adamların 350 cui lik araçları bizim 1.6 larımız gibi, bakıyorum 502 cui lik makinalar yerleştiriyorlar novalara malibulara 8.2 litre nedir lan? ben de burada 1.5 czt motoruma arada açıp bakıyorum falan.
peeeh.
Hepsi birbirinden güzel. Hepsi tam bir sanat eseri. Bu güzellere insan binmeyi bırakıp oturup karşısında kahvesini yudumlıyacak kadar zevkli..
Biz genellikle memleketçe yenin, lüxün peşindeyiz. Pek çokları büyük motorlu bu güzellere binmek ister. En başta tabii yakıt sorunu, ardından ***** memlekette 1.6 motora binmeye vergileri de katarsak 1.6 tutsak olmayı getiriyor... Birde 2013-2014 te eski araçlara ve dizellere yüksek vergi sisitemi için hazırlanıyor bakalım nasıl bir tablo olacak
Ugr Mustang'i Çalışkan eklemişti bir kaç sayfa evvel ama aynı fotoğrafları olmayabilir tabi.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kanka ,,, şu notor içinde elektrik tesisatını saklayıp sadece bloğu vurgulama muhabbetinin bi adı vardı , neydi o?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)