|
|
#58 | |
![]()
Otomobil: Porsche 997tt, Lamborghini LP560
|
gaza gerek yok, bende video cekip sonradan daha bilincli sekilde izleyebilmeyi cok istiyorum
![]() Havalar duzeldigi gibi video cekip upload edecegim..
|
|
|
|
|
|
|
#61 |
![]()
Otomobil: Rover 220 TC
|
Tebrik ederim çok güzel süre Türkiye adına gurur verici bir durum inşallah Avrupa sahalarında da görürüz seni önce Allah sağlık sıhhat versin kazalardan belalardan korusun inşallah merak ettiğim bir konu ne olduda süreyi aşağı çektiniz extra bişeylermi yüklendi araca??
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#62 | |
![]()
|
cok tesekkur ederim.
mekanik olarak hic bir sey eklenmedi, sadece Emre Levent programda bazi ayarlamalar yapti. Ciddi anlamda basinc bile acmadik. Havalar duzeldiginde biraz basinc acip deneme yapmak istiyorum. Salih
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
![]()
Otomobil: "Road Runner EVO IX"
|
Harika sure, tebrikler.
__________________________________ Starting @ June... www.roadrunnerevo.com You call it turbo lag , i call it foreplay ... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#64 |
![]()
Otomobil: yok
|
Merhaba Salih,
Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Belki bahsetmişsindir ama bu işin bütçesi nedir? |
|
|
|
|
|
#65 |
![]()
|
selam Burak,
Burada rakam telaffuz etmekten cok hoslanmiyorum acikcasi, ama zaten butce acisindan ipin ucunu biraz kacirdim acikcasi, 4 senedir arabayla ugrasiyorum ve mutlaka her zaman eksik biseyler oluyor. O yuzden verecegim rakam ne kadar tutarli olur bilemedim Bu tarz bir proje icin en saglikli butce bilgisini Emre Levent'ten(ES Motor) alabilirsin.Salih |
|
|
|
|
|
#66 |
![]()
|
ilgilenenler icin arabanin bugunden bir fotosu..
http://www.teamspeed.com/forums/attachments/gt/94954d1330115029-gt2rs-gt2-picture-thread-go-foto-raf.jpg Son Düzenleyen salihbjk; 24-02-2012 21:41. |
|
|
|
|
|
#67 |
![]()
Otomobil: BEM 47 & JR 411
|
foto gozukmuo
|
|
|
|
|
|
#68 |
![]()
|
url olarak verince bir aksaklik oldu heralde, boyle tam link cikti, gozukmesi lazim.
|
|
|
|
|
|
#69 |
![]()
Otomobil: BEM 47 & JR 411
|
masallah daha guzel sureler cıkartır ıns
|
|
|
|
|
|
#70 | ||
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
||
|
|
|
|
|
#71 | |
![]()
|
Yapılan iş ciddi olunca harcanan para da ona göre mutlaka aynı oranda artıyordur. Belki açıklamışsındır hatırlamıyorum ama aracın modifikasyon listesi nedir? Motorun dinodaki son haliyle güç ve tork eğrisi var mı? |
|
|
|
|
|
|
#72 |
![]()
|
Arabayi dyno'ya hic sokmadim. Turkiye'de saglikli sekilde olcum yapilabildigine ikna olmadan da sokmayi dusunmuyorum acikcasi. Herhangi bir liste aciklamadim daha once, kabaca 4.3 litre stroker, twin 35r turbo var aracta, geri kalan seylerin %99'u custom olarak yapildi, in-house.
|
|
|
|
|
|
#73 |
![]()
|
OK.
Diğer turbo motorlu araçlardaki uygulamalarla üç aşağı beş yukarı aynı görünüyor. Büyük turbo, ekzost, chip tuning vs. şeklinde. Tabi Porsche pahalı bir araba olduğu için tahminen bu uygulamalar da fiyatına paralel olarak aynı şekilde pahalı olacaktır. Ancak çıkan sonuçlar itibariyle yaptığın çalışma bir emektir ve takdire şayandır. Tekrar tebrik eder ve başarılar dilerim. Son olarak ilave edeceğin yenilikler var mı? |
|
|
|
|
|
#74 |
![]() |
Tebrikler , bu denli güclü ve el yapımı parca tasıyan aracların ülkemizde yapılmıs olması ve dünyada ciddi yerlerde olması cok gurur verici birsey..
Bu süre 6speedonline'a eklensede direk listenin en üstünde cıksa Porsche'ler ararsında bizde gururla baksak. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#75 |
![]()
|
Su an Emre'nin arabasi zaten ciddi bir farkla listede 1.durumda. Benim arabamda 3.sirada. Umuyorum ki cok kisa zamanda listedeki ilk 3 tamamiyle bizlerin arabalari olacak.
Salih __________________________________ ES Motor Porsche 997 Turbo 100-200 km/h : 3.36 seconds 60-130 mph : 3.93 seconds Lamborghini LP560-4 Bone Stock 100-200 km/h : 6.3 seconds |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |