User Tag List

Sayfa 14/29 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
534 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: 97 oktan Reg 106 &noslu Ue 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değdi mi bari nos bastığına? artık forumun gözünde güvenilmez bir insan konumuna düştün..

"İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.” Robert Bosch

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk aga reg masallah alkışlıyorum ayakta.. crm reis sen adamın dibisin ..
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "alışveriş yapılmaması gereken kullanıcılar" konusu vardı
    birde "roll yapılmaması gereken kullancılar" konusu açılması gerekiyor sanırım.

Bu işin şakası olurmu. O kadar emek var. Takip eden o kadar insan var.
    Diyelimki şaka yapıldı hemen arkasından söylenmesi gerekmez mi ?
    Deneyen iki kişiyide tanımıyorum.
    Reg in sahibini ve ustasını tebrik ederim

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz
    nasıl reg'in önüne geçicek arabaları yok olum basar nosu içinden geçerler..

şu konulu bi video vardı noldu konusumu değişti onun?

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu isin lami cimi yok sakasida olmaz ortada bir iddia var garajlar var isimler var olmadı bu açıkcası. Selcuk kardesimi tebrik ediyorum aracından ve ahlakından dolayı.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uRuç_106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kim neye nasıl kızıyo kullak asmıyorum
    burada sanki dunyanın sonunu ben getirmişim muamelesi yapmaktan vaz geçin artık
    nos u bastıysam ben istedimde bastım İsanları karalamak 1 saniyelik iş ama Korumak çok zor
    BU işi ben Açtım AHM nin başına benim temizlemem gerekir.

nos u getitirdim ve ahm ye gittim ilk başta tepkisi büyük oldu bağlamam etmem konusunda
    ama ortada bir samimiyetinden zorla olsada nosu bağlattım ayarlarını yaptırdım
    ama oldu mermi ama ben beceremedim kullanmayı limitörsüz çhip oluncada kırmaktan biraz çekindim açıkcası zaten nosu getiren adam kırmayı göze alır bende almıştım
    ama burada amaç reg i insan gibi geçmemek
    öyle 1 boyla değil ki öylede oldu
    geçtim nos sıkarak sıkmasam belki yanyana yürüyecektim belki bi
    boy arkasında ama nos un keyfinide almadım değil Ve AHM ye rica minnet samimiyetle kullanmaya ikna ettim. işin özeti yani
    neyse

şu nu söyleyeyim Şuzmana kadar hiç bir araçta NOS kullanılmadı Sadece Reg de deneme yaptım onuun dşında kimseye kullanmadım
    AHM yi kötülemeyin adamın başını ben yaktım İhale ona kaldı bi laf söyleyeceksenin
    bana söyleyin adama suçlu muamelesi yapıp durmayın bu iş canımı çok sıktı
    sıkmasının sebebi söylenen laflar değil günahsız bi insanı kendi egolarım yüzünden zorduruma sokmam beni sıkıntıya sokan AHM ye daha fazla yorum yapmayın bi sıkıntınız varsa
    bana söyleyin....
    Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum...
    Selcuk abiden de özürdiliyorum öyle kimseye atarım giderim yok ustalar yapar biz keyfimize bakarız ama finalde zaten ben bunun açıklmasını selcuk ebiye yapıcaktım ama işler farklı yere dönmeye bşladı yok garaj yok usta flan derken işler iyice boka sardı o yüzden herkezden özür diliyorum amacım bu değildi ama bi anda konun rengi değişti bende bişy yapamadım
    kimse de çarptmasın sağa sola konuyu tekrar diyorum AHM benim hatrıma yaptı ne yaptıysa
    adamın ekmeğiyle oynamış olmayım......
    kardeş rahat ol kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz...
    zamanında bunun örnekleri yaşandı bu sitede...
    kaanın port polish yaptığı kapağın tirbülans yaptığından tutta yakıt hattı olayıyla dalga geçildi adamanın ekmeğiyle oynamaya çalışmıştı Nos Performance...Allah büyük işte herkes ne yaparsa kendine yapar bugün birinin ekmeğiyle oynama falan muhabbeti varsa oda kendi hatanızdandır o yüzden şimdi kimseye konuşmayın etmeyin deme gibi bi lüksünüz yok...

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten videolarda belli ama bastırmasaydın bu konu buralara gelmezdı sanıyorum.Agresif N/A bir arac 2 3 te yavas olup 4.viteste ara kapatması :.tabiki igrenc abuk subuk sanzuman oranı olması lazım ve senden en az bir 40 50 hp fazlası olması lazım cıkıp kapatsın ama arkadaslarada helal olsun sıkı calısmıslar.

raptor_98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl reg'in önüne geçicek arabaları yok olum basar nosu içinden geçerler..

şu konulu bi video vardı noldu konusumu değişti onun?
    film tersine döndü ,adı da anca Kahpe Bizans olur )

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nos u bastıysam ben istedimde bastım İsanları karalamak 1 saniyelik iş ama Korumak çok zor

nos u getitirdim ve ahm ye gittim ilk başta tepkisi büyük oldu bağlamam etmem konusunda
    ama oldu mermi ama ben beceremedim kullanmayı limitörsüz çhip oluncada kırmaktan biraz çekindim açıkcası zaten nosu getiren adam kırmayı göze alır bende almıştım
    boy arkasında ama nos un keyfinide almadım değil Ve AHM ye rica minnet samimiyetle kullanmaya ikna ettim. işin özeti yani
    neyse

şu nu söyleyeyim Şuzmana kadar hiç bir araçta NOS kullanılmadı Sadece Reg de deneme yaptım onuun dşında kimseye kullanmadım
    AHM yi kötülemeyin adamın başını ben yaktım İhale ona kaldı bi laf söyleyeceksenin
    sıkmasının sebebi söylenen laflar değil günahsız bi insanı kendi egolarım yüzünden zorduruma sokmam beni sıkıntıya sokan AHM ye daha fazla yorum yapmayın bi sıkıntınız varsa
    bana söyleyin....
    Selcuk abiden de özürdiliyorum öyle kimseye atarım giderim yok ustalar yapar biz keyfimize bakarız ama finalde zaten ben bunun açıklmasını selcuk ebiye yapıcaktım ama işler farklı yere dönmeye bşladı yok garaj yok usta flan derken işler iyice boka sardı o yüzden herkezden özür diliyorum amacım bu değildi ama bi anda konun rengi değişti bende bişy yapamadım
    kimse de çarptmasın sağa sola konuyu tekrar diyorum AHM benim hatrıma yaptı ne yaptıysa
    anladığım kadarıyla Uruc selçuka la yan yana veya arkasında gitmektan hoşlanmıyo o yüzden nos basmış
    olum bu b..k u yiyecen hevesin varsa gidersin keyfine göre sıkarsın yaparsın
    ama insanlarn ekmeğiyle oynama egon tatmin olacak diye adamı karalamışın bununda farkındasın zaten....

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ise baska karisanlar varmi ? Ben dunya para harcayip araba yapicam 500 liralik nos kitiyle beni gecicek bide yukarimi cikicak ? Kimse kusura bakmasin boylar havada ucusunca ben supheye duserim bundan sonrada dikkatli davranirim ue ile denemek istiyodum arabami ama istemiyorum deneme falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oy veren arkadaslar helal yere gitmis oyunuz Ahm yapmis dersine calismis

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk dostca deneme boyleymis onlarda demekki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzeli oy vermemekmiş

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sesli guldum Selcugum helal olsun
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

neyse

bana söyleyin....

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ankette 3 tır boyu fark olduğu için ue'ye vermiştim. 2 aracı tanıdığımdan değil.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

imprez30r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabahtan beri Buğra ile ban ı kaldırması için kavga ediyorum kaldırmadı. Konuya yazıcam yazamıyorum çıldıracaktım. En sonunda Ufuk un nick i kullanmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Sabah ilk izledim Selçuk a diyecektim olm senin araban zaten ısıyı sevmiyor bu sıcaklarda denedin yine aynısı oldu. Çünkü daha önce Orçunla denemelerine benzerlik gösteriyordu. Öne fırlayıp yavaşlıyordu. Sonra zaman tuttum baktım iyi denemelerine göre çok çok az oynama var. O zamanda aklıma başka şeyler geldi nos gibi. Ama koca nos tüpü sökük arabada görünür Selçuk atlamaz dedim içimden. Ama aklım almadı 1 boy geriye düşen aynı setuptaki arabanın yakalayıp geçmesi. Sonra gerçek ortaya çıktı. İlk aklıma gelen zamanın PPR kaanın ne kadar haklı olduğunu göstermesi idi ve Kaan a mesaj attım. Bu ahm daha önce kaana söylemediğini bırakmadı aynı şekilde SS306 Alicanda. Ama ne oldukları zamanla ortaya çıktı.

Şimdi uruçta diyorki ahmetin suçu yok. Ahmetin nasıl suçu yok ben anlamadım. Arabayı kullanan Ahmet nosu basan ahmet deneme sonrası buraya yazan herkese teşekkür eden emeklerimizin karşılığını aldık diyen ahmet. Aman ahmetin suçu yok. Ahmetin suçu yoksa o zaman denemeden sonra Selçuka derdi ki kardeşim geçtik ama kendini üzme nos bastık derdi. Ya da buraya yazarken geçtik ama söylemedik nos bastık diye yazardı. Hiç birini yapmadı. Ne oldu Ahmet suçsuz. Kimse kusura bakmasın 106 ım olsa dünya da da tek 106 ustası Ahmet kalsa yine de arabamı o kapıdan sokmam bu olaydan sonra. Bi de arkadaşız diolar ya ona daha çok gülüyorum.

kelalper

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah REG'e.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)