değdi mi bari nos bastığına? artık forumun gözünde güvenilmez bir insan konumuna düştün..
"İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.” Robert Bosch
değdi mi bari nos bastığına? artık forumun gözünde güvenilmez bir insan konumuna düştün..
"İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.” Robert Bosch
az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz
selcuk aga reg masallah alkışlıyorum ayakta.. crm reis sen adamın dibisin ..
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
"alışveriş yapılmaması gereken kullanıcılar" konusu vardı
birde "roll yapılmaması gereken kullancılar" konusu açılması gerekiyor sanırım.
Bu işin şakası olurmu. O kadar emek var. Takip eden o kadar insan var.
Diyelimki şaka yapıldı hemen arkasından söylenmesi gerekmez mi ?
Deneyen iki kişiyide tanımıyorum.
Reg in sahibini ve ustasını tebrik ederim
Bu isin lami cimi yok sakasida olmaz ortada bir iddia var garajlar var isimler var olmadı bu açıkcası. Selcuk kardesimi tebrik ediyorum aracından ve ahlakından dolayı.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
kardeş rahat ol kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz...
zamanında bunun örnekleri yaşandı bu sitede...
kaanın port polish yaptığı kapağın tirbülans yaptığından tutta yakıt hattı olayıyla dalga geçildi adamanın ekmeğiyle oynamaya çalışmıştı Nos Performance...Allah büyük işte herkes ne yaparsa kendine yapar bugün birinin ekmeğiyle oynama falan muhabbeti varsa oda kendi hatanızdandır o yüzden şimdi kimseye konuşmayın etmeyin deme gibi bi lüksünüz yok...
Zaten videolarda belli ama bastırmasaydın bu konu buralara gelmezdı sanıyorum.Agresif N/A bir arac 2 3 te yavas olup 4.viteste ara kapatması :.tabiki igrenc abuk subuk sanzuman oranı olması lazım ve senden en az bir 40 50 hp fazlası olması lazım cıkıp kapatsın ama arkadaslarada helal olsun sıkı calısmıslar.
![]()
anladığım kadarıyla Uruc selçuka la yan yana veya arkasında gitmektan hoşlanmıyoo yüzden nos basmış
olum bu b..k u yiyecen hevesin varsa gidersin keyfine göre sıkarsın yaparsın
ama insanlarn ekmeğiyle oynama egon tatmin olacak diye adamı karalamışın bununda farkındasın zaten....
Bu ise baska karisanlar varmi ? Ben dunya para harcayip araba yapicam 500 liralik nos kitiyle beni gecicek bide yukarimi cikicak ? Kimse kusura bakmasin boylar havada ucusunca ben supheye duserim bundan sonrada dikkatli davranirim ue ile denemek istiyodum arabami ama istemiyorum deneme falan
En güzeli oy vermemekmiş![]()
az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz
Sabahtan beri Buğra ile ban ı kaldırması için kavga ediyorum kaldırmadı. Konuya yazıcam yazamıyorum çıldıracaktım. En sonunda Ufuk un nick i kullanmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Sabah ilk izledim Selçuk a diyecektim olm senin araban zaten ısıyı sevmiyor bu sıcaklarda denedin yine aynısı oldu. Çünkü daha önce Orçunla denemelerine benzerlik gösteriyordu. Öne fırlayıp yavaşlıyordu. Sonra zaman tuttum baktım iyi denemelerine göre çok çok az oynama var. O zamanda aklıma başka şeyler geldi nos gibi. Ama koca nos tüpü sökük arabada görünür Selçuk atlamaz dedim içimden. Ama aklım almadı 1 boy geriye düşen aynı setuptaki arabanın yakalayıp geçmesi. Sonra gerçek ortaya çıktı. İlk aklıma gelen zamanın PPR kaanın ne kadar haklı olduğunu göstermesi idi ve Kaan a mesaj attım. Bu ahm daha önce kaana söylemediğini bırakmadı aynı şekilde SS306 Alicanda. Ama ne oldukları zamanla ortaya çıktı.
Şimdi uruçta diyorki ahmetin suçu yok. Ahmetin nasıl suçu yok ben anlamadım. Arabayı kullanan Ahmet nosu basan ahmet deneme sonrası buraya yazan herkese teşekkür eden emeklerimizin karşılığını aldık diyen ahmet. Aman ahmetin suçu yok. Ahmetin suçu yoksa o zaman denemeden sonra Selçuka derdi ki kardeşim geçtik ama kendini üzme nos bastık derdi. Ya da buraya yazarken geçtik ama söylemedik nos bastık diye yazardı. Hiç birini yapmadı. Ne oldu Ahmet suçsuz. Kimse kusura bakmasın 106 ım olsa dünya da da tek 106 ustası Ahmet kalsa yine de arabamı o kapıdan sokmam bu olaydan sonra. Bi de arkadaşız diolar ya ona daha çok gülüyorum.
kelalper
Maşallah REG'e.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)