Kocaman maşallah ...
Faruk kardeşimle arabaya detaylı giriştik bugün.
Çizik ve harelerdende kurtulduk.![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Hey maşallah gercekden cok iyi duruyor.Bir 306 sever olarak hayran kaldım.
Erel'in araca bakardık ip gibi diye birde sizinki cıkdı burdan sevindim valla
Bir de daha önce vti sahibiydiniz.Biraz karsılastırabilirseniz konu altında altında sevinirim..
Çok teşekkürler.
Erel'in arabada mükemmel kusursuz. Maşallah.
Vti ve 306 gti çok farklı arabalar.
En basit 2-3 karşılaştırma ;
- Vti devir ile yürüyen araba, 306 tork ile.
- Vti'ın ben sedan'ını kullandım ve sedan çok yakışıklı duruyor vti'larda.
306'da Vti'ı aratmayacak kadar yakışıklı ki benim vti'ımda çok güzeldi, 306'ımda çok güzel oldu bana göre.
- Vti'ın en büyük avantajı aftermarket ürünleri çok olması. Vidasına kadar birçok markada bulabiliyorsunuz.
306'da en basit filtre kiti bile yok. Kendiniz uğraşıp yapıyorsunuz birçok şeyini
- Vti'ın yol tutuş ve frenajı 306'ya göre çok zayıf.
- 2 araçta kullanımı çok keyifli araba. 2'sinin tadı başka.
- Donanım olarakta hemen hemen aynı zaten.
Sunroof, klima, airbag, abs, ayarlanabilir elk. aynalar v.s.
306'da + olarak yağmur sensörü var.
- Yakıt olarak Şehir içi kullanım 306'nın abartıldığı kadar çok olmadığını söyleyebilirim. Vti'dan biraz fazla yakıyor, ama şehir dışı kesinlikle 306 vti'dan çok daha az yakıyor bunu her türlü iddaa ederim.
- Birde fiyat oranı var tabii.. 306'nın temizi 21-23bin tl civarlarında, vti'ın ise 27-29bin tl.
Şunu diyebilirim açık sözlülükle. Aracımın bana bugünkü maaliyeti 24bin tl'yi buldu. Ama kesinlikle hakediyor parasını kuruşuna kadar. Lokal boya dahi olmayan, içi dışı motoru gayet düzgün bi 306'ya biniyorum. Maşallah Allah nazarlardan saklasın, ben gayet memnunum. Zaten uzun bi sürede satmayı düşünmüyorum eğer çok nakit ihtiyacım olmaz ise.
306 düşünüpte acaba mı diyen arkadaşlara bi ön bilgi olmuş olur inşAllah yazdıklarım.
Ki 2-3 tane arkadaşım 306 arıyor şuanda
He şöyle bi durum var düzgün olmayan bi 306 uğraştırır, yorar insanı sanırım. Çevremde 306'dan çok çekmiş bi arkadaşım yok çünkü. Şuan halen daha kullanan 2-3 tane samimi arkadaşım var. Hepside gayet araçlarından memnunlar...
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
cok asil yakışıklı 306 hayırlı olsun maliyeti o parayı bulduysa bence hiç satmasan mantıklı.böyle araçların yanına 2.alie aracı gerekiyor![]()
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
Benımde harelerden kurtulmam lazım![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)