gaza gerek yok, bende video cekip sonradan daha bilincli sekilde izleyebilmeyi cok istiyorum :)
Havalar duzeldigi gibi video cekip upload edecegim..
Printable View
maşallah güzel süre
Masallah allah nazardan saklasin.
Tebrik ederim çok güzel süre Türkiye adına gurur verici bir durum inşallah Avrupa sahalarında da görürüz seni önce Allah sağlık sıhhat versin kazalardan belalardan korusun inşallah merak ettiğim bir konu ne olduda süreyi aşağı çektiniz extra bişeylermi yüklendi araca?? :)
Harika sure, tebrikler.
Merhaba Salih,
Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Belki bahsetmişsindir ama bu işin bütçesi nedir?
selam Burak,
Burada rakam telaffuz etmekten cok hoslanmiyorum acikcasi, ama zaten butce acisindan ipin ucunu biraz kacirdim acikcasi, 4 senedir arabayla ugrasiyorum ve mutlaka her zaman eksik biseyler oluyor. O yuzden verecegim rakam ne kadar tutarli olur bilemedim :) Bu tarz bir proje icin en saglikli butce bilgisini Emre Levent'ten(ES Motor) alabilirsin.
Salih
ilgilenenler icin arabanin bugunden bir fotosu..
http://www.teamspeed.com/forums/attachments/gt/94954d1330115029-gt2rs-gt2-picture-thread-go-foto-raf.jpg
foto gozukmuo
url olarak verince bir aksaklik oldu heralde, boyle tam link cikti, gozukmesi lazim.
masallah daha guzel sureler cıkartır ıns
Arabayi dyno'ya hic sokmadim. Turkiye'de saglikli sekilde olcum yapilabildigine ikna olmadan da sokmayi dusunmuyorum acikcasi. Herhangi bir liste aciklamadim daha once, kabaca 4.3 litre stroker, twin 35r turbo var aracta, geri kalan seylerin %99'u custom olarak yapildi, in-house.
OK.
Diğer turbo motorlu araçlardaki uygulamalarla üç aşağı beş yukarı aynı görünüyor. Büyük turbo, ekzost, chip tuning vs. şeklinde. Tabi Porsche pahalı bir araba olduğu için tahminen bu uygulamalar da fiyatına paralel olarak aynı şekilde pahalı olacaktır.
Ancak çıkan sonuçlar itibariyle yaptığın çalışma bir emektir ve takdire şayandır. Tekrar tebrik eder ve başarılar dilerim. Son olarak ilave edeceğin yenilikler var mı?
Tebrikler , bu denli güclü ve el yapımı parca tasıyan aracların ülkemizde yapılmıs olması ve dünyada ciddi yerlerde olması cok gurur verici birsey..
Bu süre 6speedonline'a eklensede direk listenin en üstünde cıksa Porsche'ler ararsında bizde gururla baksak.
Bu video yeni bir koşu videosu mu? 2.93 süper bir süre!
Emeklerinize sağlık bu arada. Çok iyi bir sonuç. Umarım daha iyi sonuçlar alırsınız. Listede(100-200) görünmüyorsunuz hala ama. Neden?