Sırf sızın yuzunuzden 2-3 tane Turbo S baktım,fıyat teklıflerı aldım almanyadan....
Gt-R dan uzak olunca baska arabalar bakmak daha kolay
ama yenı motorda fazla ılerleme sansı yok. Gercı 100-200km yazılım ve kat ıptalı ıle 6,5 sec'e ınmıstım...
Sırf sızın yuzunuzden 2-3 tane Turbo S baktım,fıyat teklıflerı aldım almanyadan....
Gt-R dan uzak olunca baska arabalar bakmak daha kolay
ama yenı motorda fazla ılerleme sansı yok. Gercı 100-200km yazılım ve kat ıptalı ıle 6,5 sec'e ınmıstım...
üretimi durdurulmuş bir aracı alamaz mı yada istediği eski kasa bir araç 2009 model vs ? firma kurulmuş otomobil ithalatı için.
ayrıca kendisi de yazdı ilk GT-R ı ikinci el miş ...
sağol koray abi .
ben alt sınırdan araba kovalıyordum 25 yaş üstü fakat onda da Min. 18.000$ kuralı varmış yattı o iş benim için![]()
ben gürcistan rusya vs gibi yerlerden bi AE86 kapatma hevesine girdim , fakat 18.000$ ı görünce vazgeçtim .
konuyu da hiç etmeyelim .![]()
2. el arac getıremezsınız ve km sı 1000km den asagı olmak zorunda. Sanırım yenı genelge ıle 300km ye ındı,tam net km yı hatırlamıyorum.
Turbo S bakmamım sebebı,GTR ın yerıne ancak bu olursa,memnun olucak olmam. Yanı 2010 senesı,hazıran ayında almıstım ve cok memnundum,zaten Yılda vıdeosunu koymus...
ılk GTR'ım da 0km ıdı,2009 yılında,Cıftkurtlarda,2010 model olarak almıstım.
458 sıparıs edıcektım temmuz ayında ancak,2012 de uretılen arac 31 Aralıga kadar 2012 model olucagından,COC kagıdı 1 Ocak sonrası arac bakabılırım...
25 yas altı arac gelebılır![]()
Turbo S iyidir candir Murat![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
GT2 RS hayalımdekı arac zaten. 997TT nın kullanmadıgım versıyonudur GT2 ama hepsı satıldı gecen sene...
Bugracım zaten Turbo S ım vardı,Yılda'da vıdeosunu koymus,bu hızlanma 2 kısı ve neredeyse duz yolda yapıldı....
991TT alayım dıyorum ama 1 seneden fazla var,zaten GT-R ıcın konustugum ıkı kısı var,eger olmazsa bınmeye devam,tatılde ılgılenmek zor...
Kıt'de tanıdıgıa gıttı,egsoz-Yazılım devam![]()
Abi satılmadan son kozunu oynasan (lastik),pist süreni 48'e indirsen,güzel bir video ile yeniden bizleri şenlendirsen,mükemmel olurdu.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Gtr da hazir
Muratcim,zaten 49,1 sec video var. Bunu yeni fren ve lastikle en iyi 48,8-7 lere indirebilirim ki,video ceksek cokda fark etmez
Gtr gorevini heryerde layikiyla yapti...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)