Bu hafta hava misss gibi. Guneyli ruZgarlar havayi isiticak hatta carsamba 16 derece!!
Aksamlari cikicagim gazlamaya,paslandik yahu,opetde degil ama ***** yerde olurum ;)
Printable View
Bu hafta hava misss gibi. Guneyli ruZgarlar havayi isiticak hatta carsamba 16 derece!!
Aksamlari cikicagim gazlamaya,paslandik yahu,opetde degil ama ***** yerde olurum ;)
Bu aksam İbo(İbrahım) ıle tanıstık. Lastık bahane,av muhabbetı sahane ıdı.
Kısmetse ortak yapıvagız yakın zamanda.
Sonra tek basıma Roll'a cıktım. Havada nem guzel,hızlanma guzeldı.Trafıkte serbestı...
Denemeler keyif veriyorsa gecmek/gecilmek muhim degil brocan ;)
Kendimle deniyorum,belli bir saniye hedefi koyuyorum egime gore,tek basina oyun oynayan cocuk gibi ;)
Bu aksam yıne testteyım,beklerım ;)
Gforce un yaptıgı bır Turbo var,kıtli falan,onun testını yapıcagım.
Yarın Ferrarının yılbası partısı var,eger erken cıkarsam,mutlaka gelırım.Guzel olur,persembeden sonra yagmur var :(
Bu aksam testteydım.
E92 M3 de vardı,100-200km,-2 egımde 8,5 sec yuruyor kı daha egsoz sıstemı elden gecıcek,sımdıye kadar test ettıgım en hızlı M3!!!
Benım arabaların surelerı ıyılesıyor gundedn gune,durdugu yerde guc kazanıyor herlde ;)
Guzel geceydı...
Evotech yazilim ve kat iptali var. Egsoz sistemi elden gecmeli. 8,2 mumkun. Degerlere inanamadim...
Dkg mi manuelmi m3?
Pompa benzini hatta petrol ofisi :(
Cok cok iyi deger. Heralde 13-14 tane yazilimli E92 M3 test ettim,9,2 cikiyor,egsozlu 8,8 sec en iyi derece...
Ki,daha egsoz elden gecicek...
Dkg,man boyle yuruyemez ;)
Dbn Ozgune yolliyacagim,hizli M3 olsun listede...
Tesekkurler,sagolun. Yeni seyleri test etmistim ve 2 arac daha.
Bu M3 cok iyi yuruyor ama egsozla 8 in altina iner mi,supheliyim. 8,2civarib olur heralde. Ama dusersede sasirmam artik!
Dun aksam mudurle muhabbetini ediyoduk turboyu verip m3 mu alsak diye 100 200 u nedir diye ?
tam ustune denk geldi konu masallah cok guzel sure ;)
bizim turboda 100 200 8.5 sn.
bi aksam ayni suredeki araclari yanyana getirip bakalim :D
Banada haber verirseniz sevinirim :)
İyi olur,farkli araclar,denk mucadeleler.