Maşallah araca 10 numara valla sen gaza bastığında benim araba durdumu acaba diye düşünmüştüm hehe :) Allahım kaza bela vermesin...
Printable View
Maşallah araca 10 numara valla sen gaza bastığında benim araba durdumu acaba diye düşünmüştüm hehe :) Allahım kaza bela vermesin...
maşallah :)
Ahmet tebrikler o gece o kadar ugrastik karsiligini almak sevindirici. Yanliz sureleri inceleyince gordum, -1,5 egimde 6,75 yaparken neredeyse -3 egimde 6,8 yapmissin. Demekki iyi vites atsan 6,5 bu haliyle gorursun. Basinc sorulmus 1,8 bar . Hafif on koltuklar + jant ve yazilimdaki ufak degisiklerle 6,0 duzlersin bence... Keyfini cikar
tesekkurler levent , dbn alıcagımız gun kırmayıp geldıgın ıcınde ayrıca tesekkurler, evet vıtes atıslarım bırbırını tutmadı hiç , zaten ılk bastıgımız yerde kamyonların korkusundan kullanamadım :) ınsallah dedıgın gıbı jant ve hafıf koltukla tekrar alıcam senı evden :)
kardeşim tebrikler, yapan emek veren ekibede tebrikler. başarıların devamı gelsin:))
o ağırlık ve 4 çekerle bu süre gerçekten tahmin edemeyeceğim bir süre. Tebrikler
tesekkur ederım abilerim yorumlarınız için
tebrikler inş. daha iyi olur aracınız
maşallah süre çok iyi güç nedir kardesim s3 kaç kg bu arada kendıme kıstas alıyorum :))
Süre başarılı tebrikler elinize sağlık
tebrikler kardeşim süre çok güzel bikaç dokunuşla daha da aşşağılara incektir.
Bu nedir? Beni bilgilendirebilir misiniz?
çok güzel değer
manşallah
darısı başıma dicem ama bu kg ile biraz zor
belkide 700 hp lik alt yapısı var nm nin ama 620 cc enjektör olunca basınç açamıyoruz :(