Afiyet olsun.
Ne yazdığımı iyi okumamışsınız cevap vermiş olmak için veriyorsunuz. GENELLEME yapmayın dedim. Sizdeki 3.35 e binen saçma sapan tipler var orda burda araba çeviren vs vs bende şimdi bu 3.35 i olanlarda şöyle bir dünyada yaşıyor,şöyle böyleler ciddiye alma falan yazsam mantıklı mı olur ? type-r arabasına tayyar yazan herkese gıcık oluyorum oda ayrı bir mevzu. Birde yazdığınız gibi dalga geçer gibi olunca dahada gıcık oluyorum işin özü bu.
QUOTE=turbo&quattro;6493298]S2K, VTI, tayyar.... Bunlara sahip olanlar farkli bir gezegende yasiyorlar. Pek ciddiye almamak gerek.[/QUOTE]
Al sana gerçek gezegenin gör bak neymiş... (bolt on) s2k vs 3.35
https://www.youtube.com/watch?v=0vZ8...&feature=g-upl
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
pardon çok afedersiniz , hayatınızda kaç kere bir M makineye bindiniz ve hayatınızda kaç kere bir Honda nın hothatch veya roadster ına binbdiniz ?
Yada sadece bilgisayardan okuyup wow bu araba 360 HP bu araba bir harika dostum mu dediniz ?
Bu zamana kadar bir çok arabaya bindim yükledim uğraştım hiç bir arabayada fanatikliğim olmadı şu an mini cooper S kullanıcısıyım
Sırf S2000 ( F/E/H ) geçebilmek için 30000 + harcadım
Type R dersen bu gün DBS ile denesek can yakar
Bak benim fanatikliğim yok şu an bolt on S2K rahat geçiyorum ama S2K alacağım
M dersen kondisyonu çok iyi 46 M3 ler denediğim 3 S2K dan daha iyi gitmiyolar
arkadaşlar yazmış aerodinami KG/HP dağalımı şanzıman oranları bunlar tabiki sizin için önemli değil
ha birde şu hardı 250 yle kahve içiyoduk koltuk ısıtma açan keşkül kıvamına getirip onu unutmuşum![]()
Adminim forumda bmw , mercedes kullanıcıları için de örnek veriyorum çooğu e36 konusunda da o arkadaşlara da farklı hitap şekli ile yaklaşılıyor benim sorum ; Eğer burda bir abimiz ceza alıyorsa onların daha fazlasını alması gerekmez mi? Ben sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın ama yani söylediği kırıcı bir söz yokken tartışma ortamında bence haksız bir davranış olduğunu düşünüyorum bunu belirtmek istedim umarım bu yazımı yanlış anlamazsınız.
Yukarıda da yazdım, genelleme yapıp insanları küçük gördüğü için ceza verdim, banlamadım. Sonra ceza üzerine bana pm den 2 tane msg yolladı. ve son buraya yazdığı mesaj üzerine ufak bir tatil verdim.
Burada bu tarz genelleme yapan, küçük düşürücü mesajlar var ise yada herhangi bir konuda moderatore şikayet butonu var, oraya basıp şikayet edebilirsiniz.
Minova nickli arkadaşa gelince, 19 yaşında kendisi çok genç. Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmasın öncelikle. Benim verdiğim cezayı sorgulayıp alay edici şekilde buraya böyle bir mesaj yazamaz.
Herkes yazdığı cümleleri 2 kere düşünsün öyle yazsın.
Bu hondacı bmw ci mercedes ci için değil, herkes için geçerli uygulamalar arkadaşlar.
Failure is not an option.
Evet doğru söylüyorsunuz yani bu forumda 10.000 tane üye var her biriyle ilgilenebilmek imkansıza yakın bir iş kimse tabiki yani. 19 yaşında olması bence onun fikir sahibi olmayacağı anlamına gelmiyor adminim yani bende 21 yaşındayım ama allaha şükür fikir sahibiyim sizlerden de öğrendiklerimle kendimi geliştiriyorum ama tabi arkadaşın alaycı yaklaşımı yanlış olmuş . Neyse kusuruma bakmayın adminim sağolun cevabınız için iyi çalışmalar.
3 farklı yaştaki üyenin mesajları, kim doğru kim yanlış ortada,
ilk mesajda standart yazmıyor, yani s2000 yüklendiği zaman bu iş oluyor, e46 m3 NA olarak en yüklüsü ile s2knın NA olarak en yüklüsü denesin bile dendi (verdiğin bmw hpleride CSLye ait)
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Kimse kusura bakmasın ama E46 M3 N/A olarak yüklendiği zaman ortada S2K falan kalmaz. E36 KOR M3 hatırlarsanız. Geçebilen atmosferik Type R var mıydı. Mehmetin arabası gerçekten iyi değerler verdi ancak E46 M3 de yüklendiği zaman şeytan olur. Düzgününü bulmak mesele orası doğru.
IN BOOST WE TRUST
İki aracı da kullanmış biri olarak kısaca yorumlamak gerekirse ; sağlıklı stock bir m3'ün yine sağlıklı stock bir s2000'i rahat geçeceğinden eminim ,bunun yanı sıra yine sağlıklı yüklenmiş bir m3'ün sağlıklı şekilde yüklenmiş bir s2000'ide geçeceğinden eminim (N/A) olarak. Diğer türlü kıyaslamara bakılırsa , m3 daha hassas bir araç motoru olsun şanzımanı olsun(smg) , vanosları olsun daha çok sorun açmaya musait. Motorun ısınması için yeri geliyor 10-15dk bekliyorsun araç başında. S2000'de ise kafa daha rahat , açılabilecek en baba sorunlar belli, m3 kadar üzmez.. Benim s2000'imde komple egzos , berk headers , aemv2 filtre , 4.44 kısa dişli ve Özgün abinin ayarını yaptığı Vafc vardı , bu işlemler yapıldığında sekromecler ve baskı balata da yeni değişmişti , m3'üm ise stock herhangi bir şey yok , ama yürürü beni s2000'imden çok daha fazla tatmin ediyor.. Bunların yanı sıra m3 daha konforlu bir araç fakat s2000 de şehir içinde gezerken kesinlikle çok daha keyifli.. Bana bugün sorsalar iki aracıda birbirinden üstün göremem , ikisininde apayrı keyifleri ve artıları var..
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
honda hayranlığı tamam lafım yok. zamanında bende bindim. sırf egzos sesine kanıp aldım bindim sattım. ama sorunsuz demek yanlış. hondada sorunlar çıkarabiliyor. bi bmw kadar hatta bir reno kadar.
hondada tek şansım çok fazla modifiye parçası tr sınırları içerisinde bulabilmemizdi. yoksa yükledinmi bmwde çok deli giden araçlar.
yoksa yükledinmi bütün markalardan iş çıkıyor. bmw fena araba dersin çıkar bi hondaya geçilir. honda fena araba dersin. çıkar draglarda bi tofaş tayparından bmw sine alayına saplayıp birinci olur.
bu işin sonu yok yani. ama kıyaslamaysa kıyaslanır. herkes fikrini söyler. bence bmw geçer sence honda geçer dersin.
ama tutup haha honda varken bmw ye noluyo, yada bmw varken hondaya noluyo hayal kurmayın gibi laflar gereksiz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Kalkıştı s2k alır diye düşünüyorum ama uzadıktan sonra M3 içinden geçer bence otananda denk gelmişti çünkü 46 M3 kalkışta geçemedi ama uzadıktan sonra fark çok belliydi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)