User Tag List

Sayfa 22/23 İlkİlk ... 1220212223 SonSon
425 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: S2000 vs M3 e46

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Afiyet olsun.
    Failure is not an option.

Minova
    Misafir
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceza icin tesekkurler B.Aktepe...
    komik olmayın dediğniz için mi ceza aldınız vay be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Minova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte Bmw nin farkı bastıgın zaman köpek gibi gider frene bastın mı zıng diye duruverir rahattır 200 ile git anlamazsın güvenlidir sağlamdır karızmatiktir bir kız yolda gördum mü off bmw ye bak der Aa honda demez

Honda sadece gider
    Sen lisedeydin bmw ile zang diyip frene bastigimda bana anlatmaa
    Dr.ECU

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayyar degilmiydi o yaw tuh bak yanlis biliyormusum duzeltme icin tesekkurler

Honda dusmani fln degilim aksine ikinci arac icin su aralar accord bakiniyorum . Sadece disaridan bakildiginda cok itici ve komik gorunuyorsunuz. Vti ile sti, evo kiyaslamalari. Tayyar ile yuklu sti kiyaslamalari. S2K zaten ayri bir dunya. Bu forumda porsche ile kiyaslandigini bile okuduk . Evet modifiyeye guzel cevap veriyor honda modelleri ama abartmayin, gercekci olun .
    Ne yazdığımı iyi okumamışsınız cevap vermiş olmak için veriyorsunuz. GENELLEME yapmayın dedim. Sizdeki 3.35 e binen saçma sapan tipler var orda burda araba çeviren vs vs bende şimdi bu 3.35 i olanlarda şöyle bir dünyada yaşıyor,şöyle böyleler ciddiye alma falan yazsam mantıklı mı olur ? type-r arabasına tayyar yazan herkese gıcık oluyorum oda ayrı bir mevzu. Birde yazdığınız gibi dalga geçer gibi olunca dahada gıcık oluyorum işin özü bu.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olmayın dediğniz için mi ceza aldınız vay be
    Hondacilar farkli gezegende yasiyor dedigim icin "konunun ciddiyetini bozmaktan " ceza aldim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hondacilar farkli gezegende yasiyor dedigim icin "konunun ciddiyetini bozmaktan " ceza aldim .
    Forum ortamında genelleme yaparak, insanları küçük gördüğün için bu cezayı aldın.

Forumda insanlar birbirini sevmek zorunda değil, ama saygı çerçevesinde hareket etmek zorunda malesef.

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    QUOTE=turbo&quattro;6493298]S2K, VTI, tayyar.... Bunlara sahip olanlar farkli bir gezegende yasiyorlar. Pek ciddiye almamak gerek.[/QUOTE]

Al sana gerçek gezegenin gör bak neymiş... (bolt on) s2k vs 3.35

https://www.youtube.com/watch?v=0vZ8...&feature=g-upl

BORKED
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forum ortamında genelleme yaparak, insanları küçük gördüğün için bu cezayı aldın.

Forumda insanlar birbirini sevmek zorunda değil, ama saygı çerçevesinde hareket etmek zorunda malesef.
    Sadece bir bahane diyelim ... Neyse ucan kacan hondalarinizla iyi forumlar

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte Bmw nin farkı bastıgın zaman köpek gibi gider frene bastın mı zıng diye duruverir rahattır 200 ile git anlamazsın güvenlidir sağlamdır karızmatiktir bir kız yolda gördum mü off bmw ye bak der Aa honda demez

Honda sadece gider
    pardon çok afedersiniz , hayatınızda kaç kere bir M makineye bindiniz ve hayatınızda kaç kere bir Honda nın hothatch veya roadster ına binbdiniz ?

Yada sadece bilgisayardan okuyup wow bu araba 360 HP bu araba bir harika dostum mu dediniz ?

Bu zamana kadar bir çok arabaya bindim yükledim uğraştım hiç bir arabayada fanatikliğim olmadı şu an mini cooper S kullanıcısıyım

Sırf S2000 ( F/E/H ) geçebilmek için 30000 + harcadım

Type R dersen bu gün DBS ile denesek can yakar

Bak benim fanatikliğim yok şu an bolt on S2K rahat geçiyorum ama S2K alacağım

M dersen kondisyonu çok iyi 46 M3 ler denediğim 3 S2K dan daha iyi gitmiyolar

arkadaşlar yazmış aerodinami KG/HP dağalımı şanzıman oranları bunlar tabiki sizin için önemli değil

ha birde şu hardı 250 yle kahve içiyoduk koltuk ısıtma açan keşkül kıvamına getirip onu unutmuşum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İyi tatiller.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adminim forumda bmw , mercedes kullanıcıları için de örnek veriyorum çooğu e36 konusunda da o arkadaşlara da farklı hitap şekli ile yaklaşılıyor benim sorum ; Eğer burda bir abimiz ceza alıyorsa onların daha fazlasını alması gerekmez mi? Ben sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın ama yani söylediği kırıcı bir söz yokken tartışma ortamında bence haksız bir davranış olduğunu düşünüyorum bunu belirtmek istedim umarım bu yazımı yanlış anlamazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yukarıda da yazdım, genelleme yapıp insanları küçük gördüğü için ceza verdim, banlamadım. Sonra ceza üzerine bana pm den 2 tane msg yolladı. ve son buraya yazdığı mesaj üzerine ufak bir tatil verdim.

Burada bu tarz genelleme yapan, küçük düşürücü mesajlar var ise yada herhangi bir konuda moderatore şikayet butonu var, oraya basıp şikayet edebilirsiniz.

Minova nickli arkadaşa gelince, 19 yaşında kendisi çok genç. Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmasın öncelikle. Benim verdiğim cezayı sorgulayıp alay edici şekilde buraya böyle bir mesaj yazamaz.

Herkes yazdığı cümleleri 2 kere düşünsün öyle yazsın.

Bu hondacı bmw ci mercedes ci için değil, herkes için geçerli uygulamalar arkadaşlar.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet doğru söylüyorsunuz yani bu forumda 10.000 tane üye var her biriyle ilgilenebilmek imkansıza yakın bir iş kimse tabiki yani. 19 yaşında olması bence onun fikir sahibi olmayacağı anlamına gelmiyor adminim yani bende 21 yaşındayım ama allaha şükür fikir sahibiyim sizlerden de öğrendiklerimle kendimi geliştiriyorum ama tabi arkadaşın alaycı yaklaşımı yanlış olmuş . Neyse kusuruma bakmayın adminim sağolun cevabınız için iyi çalışmalar.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 diyenler neyin kafası bu ?
    S2K, VTI, tayyar.... Bunlara sahip olanlar farkli bir gezegende yasiyorlar. Pek ciddiye almamak gerek.

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet doğru söylüyorsunuz yani bu forumda 10.000 tane üye var her biriyle ilgilenebilmek imkansıza yakın bir iş kimse tabiki yani. 19 yaşında olması bence onun fikir sahibi olmayacağı anlamına gelmiyor adminim yani bende 21 yaşındayım ama allaha şükür fikir sahibiyim sizlerden de öğrendiklerimle kendimi geliştiriyorum ama tabi arkadaşın alaycı yaklaşımı yanlış olmuş . Neyse kusuruma bakmayın adminim sağolun cevabınız için iyi çalışmalar.
    3 farklı yaştaki üyenin mesajları, kim doğru kim yanlış ortada,

Alıntı berk72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim açar arayı arkadaşlar? e46 bana biraz daha ağır geliyor, ama sanki s2000 açabilir mi yüksek viteste?
    Stock tan bahsediyoruz abi burda 240 Hp Bir arabanın 3.2 360 Hp bir arabaya kafa tutması mantık dısı zaten
    4.7 saniyede Bmw 6.2 saniye S2k 0-100 120 Hp Beygir 150 Nm Tork farkı var
    BMW - M3 Coupe (E46) - 3.2 i 24V CSL (360 Hp) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi e46 nın teknik verileri

Bunlar Netten buldugum bılgıler s2k 240 hp si ile 360 hp lik m3 geçmesi için m3 ün tırt olması lazım yada s2k nın yüklü olması lazım

ilk mesajda standart yazmıyor, yani s2000 yüklendiği zaman bu iş oluyor, e46 m3 NA olarak en yüklüsü ile s2knın NA olarak en yüklüsü denesin bile dendi (verdiğin bmw hpleride CSLye ait)
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın ama E46 M3 N/A olarak yüklendiği zaman ortada S2K falan kalmaz. E36 KOR M3 hatırlarsanız. Geçebilen atmosferik Type R var mıydı. Mehmetin arabası gerçekten iyi değerler verdi ancak E46 M3 de yüklendiği zaman şeytan olur. Düzgününü bulmak mesele orası doğru.
    IN BOOST WE TRUST

LVIII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracı da kullanmış biri olarak kısaca yorumlamak gerekirse ; sağlıklı stock bir m3'ün yine sağlıklı stock bir s2000'i rahat geçeceğinden eminim ,bunun yanı sıra yine sağlıklı yüklenmiş bir m3'ün sağlıklı şekilde yüklenmiş bir s2000'ide geçeceğinden eminim (N/A) olarak. Diğer türlü kıyaslamara bakılırsa , m3 daha hassas bir araç motoru olsun şanzımanı olsun(smg) , vanosları olsun daha çok sorun açmaya musait. Motorun ısınması için yeri geliyor 10-15dk bekliyorsun araç başında. S2000'de ise kafa daha rahat , açılabilecek en baba sorunlar belli, m3 kadar üzmez.. Benim s2000'imde komple egzos , berk headers , aemv2 filtre , 4.44 kısa dişli ve Özgün abinin ayarını yaptığı Vafc vardı , bu işlemler yapıldığında sekromecler ve baskı balata da yeni değişmişti , m3'üm ise stock herhangi bir şey yok , ama yürürü beni s2000'imden çok daha fazla tatmin ediyor.. Bunların yanı sıra m3 daha konforlu bir araç fakat s2000 de şehir içinde gezerken kesinlikle çok daha keyifli.. Bana bugün sorsalar iki aracıda birbirinden üstün göremem , ikisininde apayrı keyifleri ve artıları var..
    OĞUZHAN KIZILTOPRAK

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda hayranlığı tamam lafım yok. zamanında bende bindim. sırf egzos sesine kanıp aldım bindim sattım. ama sorunsuz demek yanlış. hondada sorunlar çıkarabiliyor. bi bmw kadar hatta bir reno kadar.

hondada tek şansım çok fazla modifiye parçası tr sınırları içerisinde bulabilmemizdi. yoksa yükledinmi bmwde çok deli giden araçlar.

yoksa yükledinmi bütün markalardan iş çıkıyor. bmw fena araba dersin çıkar bi hondaya geçilir. honda fena araba dersin. çıkar draglarda bi tofaş tayparından bmw sine alayına saplayıp birinci olur.

bu işin sonu yok yani. ama kıyaslamaysa kıyaslanır. herkes fikrini söyler. bence bmw geçer sence honda geçer dersin.

ama tutup haha honda varken bmw ye noluyo, yada bmw varken hondaya noluyo hayal kurmayın gibi laflar gereksiz.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasın ama E46 M3 N/A olarak yüklendiği zaman ortada S2K falan kalmaz. E36 KOR M3 hatırlarsanız. Geçebilen atmosferik Type R var mıydı. Mehmetin arabası gerçekten iyi değerler verdi ancak E46 M3 de yüklendiği zaman şeytan olur. Düzgününü bulmak mesele orası doğru.
    KOR M3 dediğin e36 m3 se evet 180 kg söktüklerinde bolt on ep3 ler geçemedi ama o zamanki ep3 lerde dc header vardı

emme manifoldu rbc bile yoktu

şu andaki bolt on ep3 ler emin ol ki 3-5 boy daha hızlılar aynı şekilde s2k lerde öyle ..
    Dr.ECU

Mustafa Toprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalkıştı s2k alır diye düşünüyorum ama uzadıktan sonra M3 içinden geçer bence otananda denk gelmişti çünkü 46 M3 kalkışta geçemedi ama uzadıktan sonra fark çok belliydi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)