Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 04-05-2009, 18:27   #19
VM5590

VM5590 - ait Avatar

Otomobil: Audi A4 2.0TFSİ ,Golf 1.4TSİ ,Ford Focus TDCİ ,Audi A4 GTR :)

Bullet´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lan senin stock arabanla adamın standalone eculu arabasının ne alakası var herkesle kıyaslıyosun kendini ha çık aradan fantazi yapma
Oytun ne adamsın, kırma adamın hevesini

Aracınızın maşallahı var güle güle kullanın.

Bu HKS SSQV Blow-off'u nasıl monte ettiniz?
2.0 TFSI için düşünüyorum, ancak recirculated olmadığı için DV yerine bov takılınca ECU'dan sapıtacağını okuyup duruyorum sürekli.
Intercooler borusu üzerine montaj yapıp, 2 senedir sorunsuz kullanan da duydum.
Müsait olduğunuzda 1-2 satır yazabilirseniz montajı hakkında, sevinirim.

Keyifli sürüşler dilerim.
Öncelikle yorumun için teşekkürler ..
Duyduğunuz söylentiler doğru ,DV 'den dönen hava hesaplandığı için aracınız azda olsa zengin çalışacaktır ,bu yüzdende performans kaybınız olacaktır. Zengin çalışmadan dolayı bazı parçalar zamanla olduğundan önce bozulabilir ,yani kısa vadede birşey olmaz (mesela O2 sensörünün ömrü 5 seneyse 3 senede bozulabilir) ayrıca arıza ışığıda yaktırabilir.Sadece ses için bu riskleri göze alırsanız takabilirsiniz. Tam anlamıyla ,performas kaybı olmadan çalışabilmesi için chip tuning ile desteklenmesi gerekir. Boğaz kelebeği ve Intercoolerın sıcak kısmı arasında herhangi bir yere bağlayabilirsiniz intercoolera takmanız gerekli değil fakat emin olun bi sure BOV kullandıktan onra sıkılacaksınız ,mesela ben daha az ses gelse keşke diyorum artık
Benim şahsi önerim Forgenin aracınız için ürettiği DV'dir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son Düzenleyen VM5590; 04-05-2009 18:32.
VM5590 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla