Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 13-05-2009, 19:14   #10
coolvtec

coolvtec - ait Avatar

Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ

yasintezcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aracınızın üzerinde çok fazla emek var,ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin.
Serencebey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah kaza bela vermesın Insallah. Cok emek harcamıssınız.
anilkarakaya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Saygı duydum Allah kaza bela vermesin , gerçekten çok emek var aracın üzerinde...
Teşekkür ederim arkadaşlar. Şöyle bir bakıyorum da dediğiniz gibi gerçekten çok emek harcamışım.

Kingpin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maşallah, çok güzel...
gokhan07´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
maşallah kazasız belasız güle güle kullan.
Teşekkürler

nofear´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah çok güzel bir güzellik var aracınızda. Allah nazardan saklasın kaza bela göstermesin inşallah.
Saol saol saol. Beğendiğin ve bütün iyi dileklerin için.

ademirden´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Emeğinize sağlık, Allah nazarlardan saklasın.
Tek bir ekleme geldi aklıma, o da Özgün'ün eski VTI'ndaki kadranlar
Aşırı şık geliyordu gözüme.
Onun dışında herşeyi tamam bence, güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Saolasın. Sonerin de dediği gibi kadran çok arka planda kalıyor. Aşağıdaki resimde göreceksin. Görüntüyü direksiyon bozuyordu, CTR direksiyon aldım, sanırım daha bi hoş görünecektir.

ugur´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
maşallah mutluay abi çok güzel oldu nazar değmesin çok büyük emek harcadın sonerinde eline saglık çekimlerde çok güzel
Saolsın uğur, Senin eg de izmirin en şık ve de en sürüngen eg si bence. bir gece team izmir olarak foto çekilelim koyalım siteye.

Gti_35´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
son hali muhteşem gerçekten anlatımda çok yerinde.. Allah kazasız belasız bınmek nasip etsin.. maşallah süper olmuş..fotolarda çok kaliteli..
Hoş iltifatların için teşekkürler

ali´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mutluay abi, kelimelerin kıfayetsiz kaldığı bir araç olmuş, hakikaten herşeyi ile olağanüstü, sedanı inan pek sevmezdim ama bu araç hem görünüş hem yapılan bütün motor işlemleri ile çok güzel olmuş, güle güle kullanman dileğiyle, kocaman bi MAŞAALLAH
konya'dan ali
Saolasın ali. Sedan hakkındaki fikirlerini değiştirdiğime sevindim. Sna bazı gerçekleri itiraf edeyim 1990-1995 yıllarında çulsuz bir üniversite öğrencisi olaraktan konyada yaşadım. O zamanlar crx ler vardı, integralar vardı bazı öğrencilerde. Bense gariban gariban bakardım. 0 zamanlar binemedik ama biraz geç de olsa Allahıma şükürler olsun böyle bir araca sahip olmayı nasip ettiği için.

Bu arada bu yaz gelebilirim konyaya, ahberin olsun.

KAZASIZ BELASIZ CÜMLETEN...

Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Late-Night RaceR

My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link

boostprojects
garaj özge
stlegal cem

Son Düzenleyen coolvtec; 13-05-2009 19:22.
coolvtec isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler