kanka artık benim 3.28i almam lazımX6 aldık şimdi 4.0d 0-100 ü 6.6 sn yazıyor ama yürürmüyüz
babam verirse tabi
![]()
kanka artık benim 3.28i almam lazımX6 aldık şimdi 4.0d 0-100 ü 6.6 sn yazıyor ama yürürmüyüz
babam verirse tabi
![]()
bana da istiyorum![]()
yürürüz, geçemezsem bi 4.0d de bizde var onla gelirim :P
Teşekkürler
Teşekkürler
Abi bi kendime buliyim de
Olum lan o zaman senle aliyimFiyat vir bağa, kırmızı dikişli olcak
Teşekkürler![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Vee sonunda son aldığım oyuncağı paylaşıyorum.
- Polar FIS+ Adv. (PF03)
Cihazın özelliği, vag-com ile aldığım logları anlık olarak MFA ekranımda gösteriyor. Yani;
Turbo Boost -(istenen ve anlık basılan olarak ayrı ayrı görülebilmesi güzel birşey)
AFR -(Lambda Control olarak gösteriyor örneğin 0,83 yazdığında 14,5 ile çarpılıyor ve 12 AFR çıkıyor)
Reel Speed -(Gerçek hızı gösteriyor. Beni en çok cezbeden bu özellikti, kadran sapması bir yana, hızlanırken hızı 1-1 arttırması çok hoşuma gidiyor. 4-4, 5-5 artması hoşuma gitmiyordu. 100-200 ölçerken 198 den 202 ye atlıyordu filan.)
RPM - bu özellikte tahminen roll'lerde bazen vitesi 6000dd'de filan atıyordum. RPM anlık yazdığı için 6500dd gibi yanılmadan atabiliyorum
Retard - Aracımın yediği retardları görebiliyorum.
Missfire - Aracımda oluşan misfire ları görebiliyorum. 75.000'de olduğu için bobinlerim gitti sayılır. 4 adet yeni bobin aldım bu cihazla da aracımda missfire olup olmadığını anlık olarak görebiliyorum.
Torque and Power - Aracın anlık ürettiği tork gücü NM cinsinden, anlık gücü de CV cinsinden görüyorum. Fakat loglarda da gördüğüm gibi gereğinden fazla görünüyor.
Exhaust Gas Temperature - Anlık egzoz gazı ısısını gösteriyor.
Intake Air Temperature - İçeri giren havanın sıcaklığını gösteriyor. Bu özellikte işime yarıyacak birşey, özellikle taktığım intercooler'ı 1.4tsi'a uygulayan ilk kişi olarak intercooler'ın faydasını anlık olarak görmem için güzel birşey
Fuel Liters - Kalan benzini litre litre gösteriyor. Düz hesap 40-45 olarak değil direk 33lt, 52lt gibi.
Oil Level - Yağ seviyesini anlık olarak görebiliyorum böylece aracımda yağ eksiltme var mı yok mu görebilicem. Şuana kadar hiç eksiltme yapmadı, turbo araçta bir miktar eksiltmesi normaldir deniliyor fakat bende o bir miktarı bile eksiltmedi maaşallah
Brake Boost - Fren basıncını gösteriyor. Pek dikkat etmedim buna
Daha birçok özelliği mevcut, ve pbox yerine beni bunu almaya iten sebeplerden biri de chronometer özelliği. Start speed, end speed olarak ayarlama yapılabiliyor. Örneğin start speed 0 yazdınız, end speed 100 yazdınız, 0-100 sürenizi ölçüyor. Buradaki benim için önemli olan hız 100-200 süresidir ancak henüz 100-200 süresi için fırsatım olmadı.
Montajı CAN-BUS'a bağlanan soketi çıkarıp, cihazın kendi ara kablosunu takıyoruz. Tek sıkıntı cihazı koyabilecek sabit bir yer bulmak, uzun arayışların sonucunda buldum ben. Montajı, benim gibi ufak tefek ve esnek bi adamsanız 15-30dk arası. Eğer öyle değilseniz biraz sıkıntılı. Her araçta CAN-BUS ın yeri değişebilir bende, gaz pedalının üst hizasındaydı. Şoför koltuğuna ters oturup kafamı pedalların oraya koydum. Ayak havalandırmasını söktüm ve aleti monte ettim. Ara ara güncellemesi geldiği için USB kablosunu rahatça takabileceğimiz bir yerde olması gerekirdi bende uygun olarak direksiyonun arka tarafını buldum. Direksiyonu yukarı kaldırıp kendime çekince oluşan boşluktan belli oluyor zaten. Ses çıkarmaması içinde elimde bez bant yoktu ve çift taraflı bantla sardım.
Sizleri fotoğraflarla baş başa bırakıyorum.
İlk geldiğinde kutuya bayaa hoş renkli dedim
Kutunun açılmış hali
Fotoğrafın altında bulunan siyah alet bunları yapabilen sihirli kutu
Bobinlerim gittiği için ara ara 1li 2li misfire veriyor.
---------------------------
Buda eve dönüşümde 0-100 ölçümüm - 7.099 başladığım yer yolun köşesi olduğu için sol tekerim kumlu bölgenin içinde bu nedenle çıkarken çok sarıyor. Daha iyi ve güzel bir asfaltta 6.7-6.8 gibi bir süre tutulabilir. Ancak zaten 0-100 süresi benim için önemli değil, kalkış yapmam. Sadece choronometer'i göstermek için o anlık yaptım.
Sırada çektiğim bir kaç video var
İyi seyirler
CNK62
Cihaz iyimiş yaw güle güle kullanın. Maliyeti ne kadar oldu acaba?
249€ + 20€ shipping
659TL - paypal ödemesiyle.
Ürünü air post ile yollamalarını istemiştim ama onlar Fedex ile yollamışlardı. Faturayı 12usd olarak gösterdikleri için gümrüğe takılmadan elime 3-4 günde ulaştı.
Mantıken düşündüğümüzde, bir defi boost göstergesi 550-600 lira + montaj olduğunu düşünürsek, özelliklerine göre fiyat gayet iyi![]()
CNK62
Son hali çok güzel olmuş, maşallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Fotograflar fake mi acaba bir fotografda hava 8.5 digerinde 16.5 yanlis anlamazsaniz eger evde kendinizmi yaptiniz![]()
R
Murat, sonunda geldi miHarika olmuş. Güle güle kullan oyuncağını
![]()
Murat bir süre kullanıp bize cihazla ilgili olumlu olumsuz yorumlarını yaparsan almayı planlıyorum![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Valla daha ne olsun boost saati alsan zaten fiyatı belli nereye koyduğun belli , keşke daha once alsaysın be kardeş bizde gittik boost saati aldık![]()
1.4 TSI GTX28 Loading...
Teşekkürler, ben özellikle hızlanmanın 1-1 arttığını görmek istiyodum. Bu cihazı istememin en büyük nedeni buyduPederin araçta 1-1 hızlı artıyor dijitalde, bende 4-4 artınca zoruma gidiyodu. Tabi, ara ara canım sıkıldıkça log alıyordum. Onu azaltmamı ve motorun hemen her hareketi görmemi sağladı. Çok mantıklı bir hareket yaptığımı düşünüyorum.
Teşekkürler, inşallah çok daha güzel olacak. Dış görünüşte eksiklerimiz var hala
Teşekkürler
Photoshop ile üşenmedim hepsini birbir yapıştırdım oraya
Şaka maka çaktırma abi, muratla birlikte geliştirdik bu cihazı :P
Geldi abi, senin ekranda daha bi işlevsel bi hal alıyo bu. Tek üzüldüğüm yanı mass air flow göstermiyobelki güncellemeler geldiğinde düzelir ve gösterir (umut fakirin ekmeği
)
Zaten yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Tek olumsuz Mass air flow'u göremiyorum
Abi az çok biliyosun orjinalciyim benAracın sağında solunda çıkıntı olması rahatsız ederdi beni, ki bu araçlara yakıştıramıyorum (senin ki hariç, hoşuma gidiyo senin gösterge, biraz daha kibar bişi olabilse
) O nedenle iyi ki almışım diyorum.
CNK62
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)