1.23ün ilanı gördüm dün gece,umarım sen gibi birine gider umarım yine aynı şekilde göz doyuran bir araç gelir yerine.
1.23ün ilanı gördüm dün gece,umarım sen gibi birine gider umarım yine aynı şekilde göz doyuran bir araç gelir yerine.
Gerçekten Hepsi Nokta Atışı Hepsi Birbirinden Güzel Şık ... Galiba Beyaz Focus Vardı Birde Yanlış Hatırlamıyorsam Abi
doğukan,era'yı unutmayalım![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
vay be hamann cooper lise yıllarımın hayaliydi megersem sizinmiş.kor 320d yide sahibindende baya bi resimlerine bakmıstım hepsine masallah cok zevklisiniz.
Hepsi de güzel. Şimdikileri de güle güle kullan.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
İçlerinde almam diyecegim araba yok.Maşşallah koleksıyon muthiş.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
kanka hepsi birbirinden guzel birbirinden keyifli araclar..Allah daha da iyilerine binmeyi nasip etsin.Sana hepsi yakisir![]()
Only Flying is Better...
Maşallah araçların hepsi birbirinden güzel . jcw hala yakın arkadaşım seralpte araç hala aynı kondisyonunda 80.000 e geldi maşşalah ve hala çok güzel duruyor eline sağlık çok güzel bir araç ortaya çıkarmışsın.
Abi hepsi birbirinden güzel maşaallah bu arada RUH mini bizim okuldan bir arkadaşta sanırım altunizade kampüsün orada görüyordum hep hala diri ve aynı
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Bir ara megane vardı diye içimden geçiriyordum ki ilerleyen sayfalarda buldum,sattıgında cok uzulmuştum gitti araba göremiycez artık fotolarını diyehangi yayla nasıl basmıştınız hatırlıyor musun?? birde çok özel değilse ne sorunlar cıkartdıda işler rast gitmedi ??
Zevklisin gerçekten bütün fotograflara imrenerek baktım,bu zevkde bir yetenek sayılır bence tebrikler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)