Bi bakalim hibe konusuna belki daha ekmek cikacak parcalar vardir
Benolsam buraya degil de sahibinden'e verirdim![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Yazık günah 3kuruş para için
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
bu nedir arkadaş arkanı dönmeye gelmiyo, insanlar böyle şeyleri kendilerine nasıl yakıştırabiliyorlar anlamıyorum
Yazılan bir mesaj yok daha neler ve hayırlı satışlar yazan 2 mesaj silinmiş konuda onlarıda geri getirip altlarına daha önce silinen mesjdır yazıyorum bakarsınız ne yazıyor nasıl anlaşılsın bizlerde müneccim olmadığımızdan ordan hibe edilen bedelsiz verilen bir malı diğer tarraftan satmaya çaılışıldığını görmemişiz ...
şimdi gelelim bu durumda ne olucak .
Bu arkadaş uzun bir süre banlanacak sebebide forum üyelerinin iyi niyetlerini suistimal etmek olacak .
Sonrasında da gözaltında olacak baska bir hatasında da süresiz banlanacak .
İyi niyete böyle yaklaşan birinin forumumuza zerre faydası olacağını düşünmüyorum.
http://www.techturkey.com/forum/6838617-post347.html
http://www.techturkey.com/forum/modi...dumpvalve.html
Bu üye için 3 ay uzaklaştırmayı ve sonrasında Satış yasaklı olarak kalmasını uygun görüyorum tekrarında süresiz uzaklaştırılacaktır siz siz olun üyelerin iyi niyetini suistimal etmeyin ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ağzım açık izliyorum böyle konuları. Kimsede hakkaniyet ve vicdan kavramları kalmamış. Herkes birbirini düdüklemenin peşinde.
Bu tarz dümen peşinde olanlar gece yattıklarında nasıl uyuyorlar nasıl akıllarına gelmiyor yaptıkları akıl sır erdiremiyorum.
Ar damarı çatlamış, haya ve utanma duygusu kalmamış insanlar var aramızda malesef.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
helal olsun...suçu aslında yazacak yan tarafta kucuk bı kutuda her tıklayan gorebıleck harika olur.3 kuruşa tenezzül eden sahtekar
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Sıkı takipçisi olduğum yabancı bir forumda, malı satan ile alan birbirlerine aynı ebay'de olduğu gibi olumlu veya olumsuz eleştirilerini (feedback) bırakabiliyorlar ve yine ebay'de olduğu gibi herkesin forum üzerinde yaptıkları ticaretler üzerinden puanı oluyor.
Eğer zor bir eklenti değilse ve çok zahmetli olmayacaksa admin'imiz bu özelliği foruma eklesin; faydası olur.
Ne kadar karaktersiz bir adammış yahu,bedavaya al kar elde etmeye çalış utanmadan..Bu tiplerin forumda olmaması en doğrusu...
Bazılarında haysiyet,karakter kalmamış..
Sağlam bir ooha çektim. Yanlış anlaşılma yok dimi, ihtiyacı olana hibe edilen malı alıp forumdan satılık konusu açıyoreğer bir yanlış anlaşılma yoksa harbiden çok yazık
![]()
Merhaba arkadaslar konu donmus dolasmis benim konuya gelmis allah razi olsun boyle bir olayi herkezin gormesi benim acimdan iyi oldu bugun oglen aslan aradiginda ogrendim bende durumu ve ardindan Bugra abi aradi durumu tegit etmek icin bende durumu anlattim ve kendisine aradigi icin tesekkur ettim ben bu urunu bedelsiz bir sekilde ihtiyaci olana vermek istedim aacikcasi daha once bilen arkadaslar vardir bedelsiz olarak cok sey verdim plakalik olsun filitre olsun yok ivir zivir ama bu durum beni gercekten uzdu benim hatam ilk sorana gondermek oldu bana dumpvalveyi sordugunda bile faturasi varmi serviste ne kadar gibi sorular sorunca aslinda supelenmistim ama yinede ihtiyaci vardir dedim ve gonderdim, ve urun eline ulastiktan 1 saat sonra ilana acmasi biraz sok edici bir durum oldu benim acimdan ben ona mesaj attigimda bana zaten satmak icin istedigini soyledi ben boyle birsey soylemis olsan zaten urunu gondermicegimi soyledim daha sonra urunu bana geri gondermek istedi ama ben kabul etmedim okadar konusmadan okadar iyi niyetten sonra geri almak bana yakismaz diye dusundum yapicak bisey yok en azindan insanlari tanimis olduk iyi niyette nasil suistimal edilir onuda gormus oldum konu sahibinden ozur diliyorum konusu biraz karistigi adminlerden ve ozellikle ef186 Bugra abidende duyarliligi icin tekrardan tesekkur ederim.
R-Turbo Arif Gökdemir
Keşke geri alsaydın ürününü,burda olmasa gidip başka yerde satıp nemalanacak. İnsanlardaki bu rahatlığı anlamıyorum 3 kuruş para için insan adını lekeler mi ya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)