Herseyi gectim, Q4 beni arabaci yapan arabadir. 2006da aldigimdan sonrasi hqyatim cok degisti.
Sunroof su alıyor, vanrantör sesi var,motorun çeşitli yerlerinde yağlanma var dıştan gözüken, sanayi işi yay takmış sahibi şu anda ama bildiğim kadarıyla 155e yay yok, Özensizce kullanılmış iç kısımları parçalanmış 8yada 9bin fazla verirmez bence. Netteki kırmızı prins LPG TS daha mantikli
Family Rider
So So Slow rider
Aksayardaki siyah 155ts ilk sahibi bayandı temiz gözüküyor fakat ilan açıklamasında motor için % 70 demiş bu ne kadar açıklayıcı bilmiyorum. Ataşehirde 155 q4 satılık temiz gözüküyor 13bin istiyor. belki bir düşes olabilir.Bakmak lazım
Family Rider
So So Slow rider
maxidayı çok güzel hazırlamışsın
arabayı full bitirmişsin
![]()
arkadaşlar bu yazıdan sonra çok soru gelmeye başladı
özellikle 96 modeller daha iyi değilmidir? diye düşünenler oluyor.
bana sorarsanız Q4 için önemli olan aracın temiz olmasıdır,yoksa çok uğraşırsınız
immobilizer-hava yastığı tabiki iyi şeyler.
ama mesela çamurlukların şişik olması kişiden kişiye değişir
çünkü özellikle arka tarafta lastikler çok içerde kalıyor ve bu uyumsuz bir görüntü.
resimlere yada aracın model yılına takılmayın, aracın kendisine odaklanın,
almadan önce mutlaka "Q4 bilen" birine baktırın.
Yazıya, direksiyon tur testi videosu eklendi
Q4 direksiyon tur - YouTube
Adama sormuşlar ne iş yapıyorsun diye Adam cevap vermiş ALFA ROMEOM VAR...
Lancianın konforlusu. Malzeme ve işçilik lancia ya 10 basar. Sorunsuz oldumuda verdiği keyif hiç bir şeyde yok...
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Bu aracı sadece arada sırada baktığım dergi koleksiyonumda bahsedilen sayıda görmüşlüğüm vardı açıkcası incelemesini bile okumamıştım. Çok açıklayıcı olmuş ellerinize sağlık.
http://www.awdwiki.com/images/tempra...edra-155_x.jpg
Bu şekil derki tabi bana göre. El frenini çekince ön taraf boşa çıkar. Çünkü Ayna olan yerden arkaya gidiyor ve oradaki sistemde güce binince kilitleyen bir sistem QDF3H - Quaife Engineering
bence buna benziyor buda yüke gelince çalışıyor..
Ama araba senin sen daha uzmansın.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
Hakan Bey bu Q4'lerin orjinal bujisi Golden Lodge 25HL'mi ?
Eğer öyle ise siz bu bujiden Türkiye'de bulabiliyormusunuz ?
Kaleminize sağlik![]()
Bosch'un elektrot araliği 0.7mm.
Bosch w5d daha doğru bir tercih olacaktir.
Bu listeden bende de var. Bosch, ngk, denso, champion, denso ve autolite karşiliklari kodları ile var elimde ama bana golden lodge lazim.
Zaten şu an kullandiğim ngk bpr6e 0.9mm. Orjinal parça olarak serviste satilan bu.
Connecting site...
düşünenler bakabilir fena durmuyor
bende bi ara bursadaki alfa bayisinin kızının ( tabi o yıllarda baya bi gençtim) arabasını alıyodum son anda kıyısından döndüm kemikli ve sert vites geçişlerine ve motorun sesine hastayım
emegine saglık
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Wr6dtc q4 bujisidir. 3 tirnaklidir. Baska buji backfire yapar. 3 tane q4 eskittim, en saglim performans wr6dtc idi.
Eline sağlik hakan abi baştan aşağiya tanimiş olduk 155 i bizdede 33 vardi 1.5 boxer motor iyi zaman harcamiştik sesi gidişi cok başariliydi.
birde kendi aracin için yaptiklarini bi konuda toplasan abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)