Bir düzeltme yapayım, ağırlık konusu genelde yanlış biliniyor.
Polo GTI'ın ağırlığı, donanımına göre 1194 ile 1230 kg arası değişiyor.
1269 kg olarak verilen değer; İçinde 68kg sürücü, 7kg bagaj ve %90 dolu depo ile yapılan ölçüm.
Bu bilgi Almanca teknik kataloglar ve basın kitleriyle sabittir.
Hatta merak edip farklı donanımda bikaç GTI ile kantara gittim, bunu doğruluyor.
En ağır GTI az bi benzin ile 1230-1240kg arası geliyor.
1300 falan değil.
Ibiza Cupra ise sunroof opsiyonuna göre 1160 ile 1180 arası değişiyor.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Gti lar cok iyi ozaman
Biz gulle gibi arabaya biniyoruz 1350-1400 kg sciroccolar
Dr.Ecu
Seat Ibiza Cupra 2013
Net Boş Ağırlık (kg) (sürücü hariç) 1184
Seat Ibiza Fr 2013 1.4 TSI
Net Boş Ağırlık (kg) (sürücü hariç) 1179
Seat Ibiza Fr 2013 1.2 TSI
Net Boş Ağırlık (kg) (sürücü hariç) 1040
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ruhsatta neler yazmıyorkiHiçbirşey ifade etmiyor vallahi
Golf MKVII 1.6 Tdi
Anasını satıyım benim araba iyi ağır o zamanDepo Çeyreği çeyreğinin çeyreği ve stepne sökük arabaya binmeden 1200 kg net çıktı
İçine felan binmedim. Adama sordum. 5-10 kilo eksik ölçebilir dedi. Kendim 83 kiloyum kantarda arabanın yanına geçtim net 1280 kilo çıktı. Stepne,kriko seti vesaire de 15 hadi taş çatlasın 20 kilo olsa bitik depoyla 1220 çıkardım. Üstüne dolu depo desen 1265 felan çıkardım. Ama sürücü içinde %90 dolu depoyla 1269 kg zor beaa.... Velasılkelam ben 4 kapı cam tavan ve deri koltuk haricinde tüm opsiyonlar olan , perde havayastığına kadar dolu arabayla 1200 geldiysem tek kapı cam tavansız ve opsiyonları boş olan gti'lar 1150 civarı çıkabilir. Sökük gti'lar 1100 leri zorlar
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Cupra katalog sürücü ile 1259 kg
http://uk.seat.btd.s3.amazonaws.com/...re.pdf?trid=SC
polo teknik katalog boş kg 1194
http://www.ausmotive.com/downloads/V...pecs-May10.pdf
Herkes ayrı bir şey söylüyor, en iyisi tartmak![]()
en güzeli seat ibiza cupra cam tavansız ile vw polo gti 3Kapı cam tavansız tartıda tartmak gerek.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Valla faturanin yaninda bir kagitta yaziyor 1179 diye ruhsatta 1279 yaziyor o da Utkunun dedigi soforlu benzinli geyik versiyon.Tartmadim bos arac agirligi oyle ama sandigimizdan daha hafif(klimatronik ve far sensoru haric dolu model)
Aracı sıfır aldığınızda gelen kağıtta yazan değerler kantar bilgileridir, en doğru bilgiyide onlar verir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)