Arkadaşım bildiricekler nasıl şimdi bu yazıyı iyi okuyun ...
Sitede kendini çok akıllı zannedip böbürlenen çok abimiz kardeşimiz var kimseye şahsi olarak konuşmuyorum çünkü burda zaten şu konuyu okuyan adamlar belli sebebi aramızda kimin ne iş yaptığını bilen var
Çırakken bu işleri yaşça büyük andropoza girmiş abilerinden dinleyip akıl alan adam da çok
Ankara,Mersin,Hatay bu 3 ilde hacizli yakalamalı ve çalıntı araçlar parçalanıyor ve parçalanıp satılıyor herkes kendini akıllı zannediyor bu kişiler kimlikleri gizli tutulduğu zannediliyor ama yanılıyorlar.Siteden birilerine şahşi olarak konuşmuyorum genel konuşuyorum...
Nedense ankara mersin hatayda ne kadar da STİ,WRX ve subarular çıkmaya başladı doğru değil mi abilerim arkadaşlarım her hafta 4,5 tane subaru motoru yürüyenleri çıkıyo ankaradan mersinden yada dur dur birde dükkana gelen bi WRX ve STİ motoru yürüyeni olsun yer değiştirip paralar alınıyor cebe bakın dikkatinizi çekerim ne dragon isimli kullanıcı nede sulhi bey sizden bahsetmiyorum...kim ne derse desin herkes kendini biliyo...
ne güzel bmw,mercedes,subaru vs vs arabalar ne kadar da çok parçalanmaya parçaları üremeye başladı böyle doğru değil mi arkadaşlar
Ayrıca bu siteden şuan dalga geçilen insan doğru söylediği ve doğrular gerçeğini bildiği halde söylediği için dalga geçiliyor herkes kendi insanını koruyor laf söyletmiyor
Arkadaşlar belki bu forumdan belki değil bunu bilenler var susanlarda var bencede böyle kalması daha mantıklı bir çok olay dönüyor ama herkes hala böbürleniyor önemli olan burda sulhi beyin mağdur olan kişinin durumunu çözmesi
n yapılana kadar araç çıkmasaydı ama olmuş artık önemli olan sorunların çözülmesi...