User Tag List

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
291 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bildiricekler nasıl şimdi bu yazıyı iyi okuyun ...

Sitede kendini çok akıllı zannedip böbürlenen çok abimiz kardeşimiz var kimseye şahsi olarak konuşmuyorum çünkü burda zaten şu konuyu okuyan adamlar belli sebebi aramızda kimin ne iş yaptığını bilen var

Çırakken bu işleri yaşça büyük andropoza girmiş abilerinden dinleyip akıl alan adam da çok

Ankara,Mersin,Hatay bu 3 ilde hacizli yakalamalı ve çalıntı araçlar parçalanıyor ve parçalanıp satılıyor herkes kendini akıllı zannediyor bu kişiler kimlikleri gizli tutulduğu zannediliyor ama yanılıyorlar.Siteden birilerine şahşi olarak konuşmuyorum genel konuşuyorum...

Nedense ankara mersin hatayda ne kadar da STİ,WRX ve subarular çıkmaya başladı doğru değil mi abilerim arkadaşlarım her hafta 4,5 tane subaru motoru yürüyenleri çıkıyo ankaradan mersinden yada dur dur birde dükkana gelen bi WRX ve STİ motoru yürüyeni olsun yer değiştirip paralar alınıyor cebe bakın dikkatinizi çekerim ne dragon isimli kullanıcı nede sulhi bey sizden bahsetmiyorum...kim ne derse desin herkes kendini biliyo...

ne güzel bmw,mercedes,subaru vs vs arabalar ne kadar da çok parçalanmaya parçaları üremeye başladı böyle doğru değil mi arkadaşlar

Ayrıca bu siteden şuan dalga geçilen insan doğru söylediği ve doğrular gerçeğini bildiği halde söylediği için dalga geçiliyor herkes kendi insanını koruyor laf söyletmiyor

Arkadaşlar belki bu forumdan belki değil bunu bilenler var susanlarda var bencede böyle kalması daha mantıklı bir çok olay dönüyor ama herkes hala böbürleniyor önemli olan burda sulhi beyin mağdur olan kişinin durumunu çözmesi

n yapılana kadar araç çıkmasaydı ama olmuş artık önemli olan sorunların çözülmesi...

emrgti abinide senide bilmem hayırdır olm sen necisin kimin çakalısın?

küçük beyinli emr bu şanzımanlar bilmemneler yurtdısından giriş yapıyor trye yani trdeki stilar çalınıp parçalanmıyor rüya görmeyin siz bu işleri ouyn hamuru oynamaya felan benzetiyosunuz galiba , heleki sen emr sana sti şanzımanı göstersek hameş römork sanarsın hala bıdı bıdı ötüyosun elinle beynin arası 450km ordan kobra takibini izleyip buraya aktarıyosun bi kendine gel.yer degiştiriyormuş bilmemneymiş nasıl bi hikaye bu izah et.

kimmiş olm bana akıl veren android kerimmi ? madem görmüş bni gelip bi selam verseymiş. nasıl degişik bi heriflersiniz hangi akla hangi beyinlere hizmet ediyorsunuz masonmusunuz nesiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi Suriyeden ne stilar girdi de nerelere gitti savaş ayağına
    kardesim suriyeden stida girer evoda girer bu emr denen küçük kardesimiz çalıntı stilar varmıs trde onlarla takas ediliyormuş bilmemneymiş böyle hikayeler anlatıyor .
    bitane calıntı sti plakası söylesin sanki 10bin tane sti var türkiyede

hacizli yakalanmalı çalıntı diyor.kaç tane sti var çalıntı hacizli yakalanmalı inanmayın böyle şeylere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım sen daha yenisin galiba bu işlerde gel ben seni bir kaç yere götürüp dolaştırıyımda sor gör öğren polisie filmleri izliyen ben değilim ama belliki sen izleyip uygulamayı kalkmış ama yapamamışsın
    nerden arkadasınım olm bn senin anlat bi hikayede dinleyelim androidkerim abinle uydurdugun bi hikaye olsun ama

yıl 1972 güneşli bigün istanbuldayız android kerimle sanayide hawkeye kasa sti görmeyelimmi bizim dogan slx ile drag yaptılar ,doğan slxte turbolu haaa yanlıs olmasın ozamanlar bi bende birde onnoda turbolu doğan var onno ustada benden gördü ,sonra takashi geldi nsxle bi roll yaptık püfff bi fark atmısım akıllara ziyan sonra sti çalıntı çıktı.sonra annem hadi oğlum kalk okula geç kalıcaksın dedi meğersem rüyaymış yaşadıklarım lan nası üzüldüm bir bilsen

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emrgti abinide senide bilmem hayırdır olm sen necisin kimin çakalısın?

küçük beyinli emr bu şanzımanlar bilmemneler yurtdısından giriş yapıyor trye yani trdeki stilar çalınıp parçalanmıyor rüya görmeyin siz bu işleri ouyn hamuru oynamaya felan benzetiyosunuz galiba , heleki sen emr sana sti şanzımanı göstersek hameş römork sanarsın hala bıdı bıdı ötüyosun elinle beynin arası 450km ordan kobra takibini izleyip buraya aktarıyosun bi kendine gel.yer degiştiriyormuş bilmemneymiş nasıl bi hikaye bu izah et.

kimmiş olm bana akıl veren android kerimmi ? madem görmüş bni gelip bi selam verseymiş. nasıl degişik bi heriflersiniz hangi akla hangi beyinlere hizmet ediyorsunuz masonmusunuz nesiniz.

ben kimsenin çakalı çukalı değilimde sen birilerinin çakalısın belli bu kadar alevlendiğine göre var bi yaran sen benimle düzgün konuş kobra takibini anca sen izler kurgu yaparsın kendi kendine oyun hamurunu anca sen oynarsın çoluk çocuk laflar kurduğuna göre anca burda konuşur konuşur durursun çünkü konuşturuyolar adamı salak değilim her yerde herşeyi ötücek kadar yada konuşucak kadar

sana kim olduğumu ne işle meşgul olduğumu sölicek kadar salak değilim senide ilgilendirmez sen karşındaki kişi ile sınırlar içersinde konuş yeter anlatabilmişimdir inşallah sana
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerden arkadasınım olm bn senin anlat bi hikayede dinleyelim androidkerim abinle uydurdugun bi hikaye olsun ama

yıl 1972 güneşli bigün istanbuldayız android kerimle sanayide hawkeye kasa sti görmeyelimmi bizim dogan slx ile drag yaptılar ,doğan slxte turbolu haaa yanlıs olmasın ozamanlar bi bende birde onnoda turbolu doğan var onno ustada benden gördü ,sonra takashi geldi nsxle bi roll yaptık püfff bi fark atmısım akıllara ziyan sonra sti çalıntı çıktı.sonra annem hadi oğlum kalk okula geç kalıcaksın dedi meğersem rüyaymış yaşadıklarım lan nası üzüldüm bir bilsen
    çocuksun sen çocuk gülüyorum sadece ...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen kusurlu iphone satıp paranın üzerine yatan şahıs değilmisin

Al birini vur ötekine ya

Ne tatama yapıyorsun sabahtan beri

Birde hak hukuk adaletten bahsediyorsun

Kusurlu mal sarıp para eksik verildi diye yatışa geçmenin neresi hak neresi hukuk
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senınle bu lafların dalaşına daha girmicem çevremde yakınımdaki insanlar neler bildiğimi neler yapabildiğimi çok iyi bilirler boş konuşmalarada gerek yok sana da birşey ispatlamak zorunda değilim sen kendini akıllı sanıyorsun ama konuştuğun kurduğun cümlelerdende belli olduğu kadarıyla sen bişey bilmiyorsun neyse beni ilgilendirmiyor zaten nasıl olsa yazılanların doğruluğunu kanıtlayan şeyler bir bir çıkıyor sırayla ...

He bu arada bana diyosun STİ şanzımanı görsen falan filan diye ama yanılıyorsun sadece gülüyorum yine şanzımanı ile işim olmaz genelde o makinaların kendileri ile olur misafir ederim o tarz makinaları şakacı çocuk seni
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen kusurlu iphone satıp paranın üzerine yatan şahıs değilmisin

Al birini vur ötekine ya

Ne tatama yapıyorsun sabahtan beri

Birde hak hukuk adaletten bahsediyorsun

Kusurlu mal sarıp para eksik verildi diye yatışa geçmenin neresi hak neresi hukuk

farklı konulardayız farkındaysan kımseye kusurlu mal vermedık bilip bilmeden konusup milletin canını sıkmayın ...

kimseye haksızlık huksuzluk falan yaptıgımız yok insanımın elinden çalıp yicek insan değilim laflarınıza dikkat edin tatamayı tutamayıda ben yapmıyorum yapanlar belli zaten yıldız gibi parlıyor ...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalıntı telefon ticareti yapmaya utanmıyormusun milleti dolandırmaya ne iş yaptıgın anlaşıldı yarın polise gidiyimde çalıntı geveli telefon ticareti yapıyor diyim

malı nerden alıyorsun arapkerimdenmi ?

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı konulardayız farkındaysan kımseye kusurlu mal vermedık bilip bilmeden konusup milletin canını sıkmayın ...

kimseye haksızlık huksuzluk falan yaptıgımız yok insanımın elinden çalıp yicek insan değilim laflarınıza dikkat edin tatamayı tutamayıda ben yapmıyorum yapanlar belli zaten yıldız gibi parlıyor ...
    Kardeşim burda mevzuyu dağıtma adamın derdi kendine yetiyordur zaten,hadi başka yere...

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim suriyeden stida girer evoda girer bu emr denen küçük kardesimiz çalıntı stilar varmıs trde onlarla takas ediliyormuş bilmemneymiş böyle hikayeler anlatıyor .
    bitane calıntı sti plakası söylesin sanki 10bin tane sti var türkiyede

hacizli yakalanmalı çalıntı diyor.kaç tane sti var çalıntı hacizli yakalanmalı inanmayın böyle şeylere
    yok abi benim dediğim suriyeden giren stilar veya diğer arabalar zaten.Yoksa Türkiye'de dediğin gibi kaç tane sti var ki çalınıp satılsın
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senınle bu lafların dalaşına daha girmicem çevremde yakınımdaki insanlar neler bildiğimi neler yapabildiğimi çok iyi bilirler boş konuşmalarada gerek yok sana da birşey ispatlamak zorunda değilim sen kendini akıllı sanıyorsun ama konuştuğun kurduğun cümlelerdende belli olduğu kadarıyla sen bişey bilmiyorsun neyse beni ilgilendirmiyor zaten nasıl olsa yazılanların doğruluğunu kanıtlayan şeyler bir bir çıkıyor sırayla ...

He bu arada bana diyosun STİ şanzımanı görsen falan filan diye ama yanılıyorsun sadece gülüyorum yine şanzımanı ile işim olmaz genelde o makinaların kendileri ile olur misafir ederim o tarz makinaları şakacı çocuk seni
    Hacı senin derdin ne hakiketen paragraf paragraf yazıosun dediklerinden de bişiy anlaşılmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim niye burda birileri olayı tam anlamıyla açıklasın yurt dışı çalıntı hacizli genel konusuyorum bu aracların coguda yurt dısı aracları genelleme yapıyorum sırf turkıyede bulunan STİ lardan bahsetmıyorum
    Emirhan Altınbay

205 GTi

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bak tarçınlı kahve yap :P bu arada az önce denedim güzel oluo beyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı senin derdin ne hakiketen paragraf paragraf yazıosun dediklerinden de bişiy anlaşılmıyor.

boşver gerek yok kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim ben kimin ne olduğu belli herkes kendini biliyor
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...musunuz-6.html

beyler bu konuda reyting daha fazla.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşver gerek yok kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim ben kimin ne olduğu belli herkes kendini biliyor
    Tamam sensin boşver kanıtlama zaten satırlarca bişiyler karaladın zaten yeter . Bırakta insanların konusu sonuca ulaşsın.

arteus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bak tarçınlı kahve yap :P bu arada az önce denedim güzel oluo beyler
    Güzel sözler yazan şeytan bir tarifte ben alayım nasıl olsa yarın iş yok deneme yaparım
    Gökhan CEYLAN

acn90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kardeşim köşe yazarı olacak adamsın harcanıyorsun buralarda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)