yaşar´isimli üyeden Alıntı
Ben bugün çok sövdüm sabah bir tane eleman geldi kapıyı açtım direk saate gitti elinde kontrol kalemi mühürü açıyor ben hala uyuyorum sonradan jeton düştü hayırdır dedim elektirigi kesiyoruz dedi neden dedim ödememeşsiniz dedi dellendim nasıl olur dedim ödedik ayrıca 2.fatura bile gelmedi daha ben görevliyim dedi sen görevli falan değilsin dedim bana ihbar yada bir ikaz kağıdı bile gelmeden nasıl kesiyorsun dedim onlar benim sorunum değil dedi zeka fakiri çekti gitti arkasından bakakaldım ,borç baktım 26 tl + açma kapama 15 20 arasıymış birde ceza kesiliyor vay dedim sizin ..............
Gittim ödedim geldim eve o mühürü falan kopardım attım gelen olursa mühürü takmak için çok fena kavga edecegim inşallah hilmi gibi biri gelmez.
|
evet kotu bı durum hemen kesiyorlar elektriği benzer bi olay dedemlerin başına gelmişti. tatildelerdi 2 ay. ilk fatura ödenmedi tabi doğal olarak evde olmadıkları için kesmişler elektriği. 2. ayda faturanın içinde açma kapama ücreti 15-20 arası bişi de yansıtmışlar. bu arada buzdolabındakı-buzluktakı butun hersey bozulmus kesilince..