Her gün siteye girip ilk olarak kontrol ettiğim konu
Yapan ustanın eline sağlık kesenize bereket çok güzel olacak.
Her gün siteye girip ilk olarak kontrol ettiğim konu
Yapan ustanın eline sağlık kesenize bereket çok güzel olacak.
Renkli kişiliğinizi aracın altındaki renk tonlarında da belli etmişsiniz harika olmuş yahu![]()
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Benim de içime sindi.
Fotoğraflarda gördüğünüz herşey geçici arkadaşlar. Egzost'un henüz nihai montajı yapılmadı, sadece fotoğraf için tutturuldu yerine.
İnce ayar ve montaj yapılmadı. Araç çalışır duruma gelince usta monte edecek sistemi. Yani pul somun vs. herşey değişecek.
Babam baştan sonra sitemi kendi takip etti üretim aşamasında. Hatırlarsanız babamın asıl mesleği bu, yani her türlü kaynak ve boru imalatı vs. Babam Nurol, GAMA, Uzanlar vs. gibi ciddi yerlerde Kaynak Kalite Kontrol ve Kaynakçı Eğitmeni olarak yıllarca görev yaptı. Hatta Usta da bizim elamanlara birkaç şey öğret demiş
Yani kısaca, bu egzost çok iyi oldu diyebilirim.
Egzost Ucu ile ilgili de ben çok titiz davrandım. Genelde sokakta görürüz sadece Uç takılmış şahinleri vs![]()
Aman dikkat edin görüntü bozulmasın diye herkesi ayrı ayrı tembihledim. Babam ve Kaporta Ustam özellikle Tampon Sacına uygun ve tam oturacak Egzost Ucu seçtiler. Hatta yandan bakıldığında boru görünmesin diye de ayrıca özen gösterildi.
Şu ana kadar tek kelime etmeden, daha doğrusu edemeden takip ediyordum konuyu, ama şu noktada fikir beyan etmek istiyorum, naçizane. Bence eski amerikanlardaki gibi egzoz borusunun kendisi eğik olarak kesilerek öyle bırakılsa daha bi uygun olur gibi sanki bu araç için, egzoz ucu takmaktan ziyade![]()
öyle işte.
Bu araba bittikten sonra nasıl kıyıpda yağmurda çamurda vs. bineceksin abi? Ben salonun ortasına park edip bir ömür izlemek isterdim. Süper
Motor çalıştı arkadaşlar, hatta aracı elektrikçiye kadar sürmüşler
İlk Çalıştırma:
View My Video
View My Video
View My Video
Gözün aydın abi, gelişmelere çok sevindim.Maşallah, kavuşmaya az kaldı.![]()
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
hayırlara vesile olsunkanlı canlı görmeyi de çok isterim, bu kadar emek ve uğraştan sonra eminim çok büyük bi rahatlama vardır
![]()
öyle işte.
egzos ucu takılmasa bnce daha iyi.
çok kalitesiz amiyane tabirle pazar malı gibi duran egzos ucu bu arabada olmayı bence haketmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)