Maşallah harika olmuş,
Hayal meyal hatırlıyorum babamda 76 kahverengi olanı vardı tavanı ve gxl yazısını hatırladım 6 silindirdi![]()
Maşallah harika olmuş,
Hayal meyal hatırlıyorum babamda 76 kahverengi olanı vardı tavanı ve gxl yazısını hatırladım 6 silindirdi![]()
Abi ne durumda araç pro fotolar video falan at bizi meraklandırma![]()
Artık detaylı fotoğraflarını görsek şu arabanın ,eminim herkes benim gibi günde bir kaç defa var mı bir gelişme diye bakıp bakıp iç geçirir durumdadır![]()
Arkadaşlar ne deseniz haklısınız. Araç aslında bitti bitecek. Sadece ön koltuklar kalmıştı birkaç gün önce. Muhtemelen bitmiştir.
Ben Uzun süredir dağlardayım ve herşeyden koptum maalesef.
Üzerinize afiyet maden işine girdim, ama birçok ley de bana girdi![]()
Çocuklarımı bile göremiyorum.
Kısmetse birkaç güne medeniyete ineceğim, son durumu hep birlikte görürüz
Durumumu anlatabilmek adına size birkaç foto:
![]()
sarı traverten... bundan 10 sene önce babamda böyle ocakla uğraşıyordu zor iştir kolay gelsin.
hocam Allah kolaylık versin, ben doğal taş cephe kaplamaları yapıyorum, maden mühendisiyim aslen...bu malzemeyi de kullanırım hatta geçen sene TOBB un okullarında çok sıkıntı çektim sarı travertenle... blok mu satıyorsunuz ebatlı da veriyor musunuz?
Oo güzel iş.Ben de jeoloji mühendisliği okuyorum.Abi madenden anladığını zaten araçtan anlamıştım.
Bu arada aracınızın boyasını korumaya alırken nasıl bir şey düşünüyorsunuz.
Teşekkür ederim
Hem de nasıl... Sağolasın
Teşekkürler
Demek sadece arabalar değil profosyonel işimizle de ortak yanımız oldu
Normalde blok veriyorum ama bana özelden hedef fiyatlarını verirsen bir çalışma yaparım senin için.
Neden sorun yaşadın TOBB projesinde?
Mezun olunca çalışacağın maden belli o halde
Garajdan çıkarmayarak tabii ki
Teşekkür ederim
Nevşehir - Kozaklı mevkii
Kozaklı gecen sene beni kurtardı, o bölgenin taşıyla bitirdim projeyi, idare hala Faberin sarısında ısrar ediyordu, çevrenizde farklı noçeler de olmalı biliyorum o bölgeyi...
Abi yokmu bir gelişme yıllardır aracı takip ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)