Bu arada bu da benim mini Fastback'im
E-Bay'den buldum ve aldım
![]()
senin arcın üzerinde aradığın jantlardan vardı sanırım sonradan değişmiş![]()
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
demir jantı çıkartıp alaşım jant takmış satan arkadaş kendince güzelleştirme yapmış ama orijinal jantlar yalan olmuş desenize![]()
abi allah sabır ve kolaylık versin tabiki bütçenede bol bol bereket versin zorlanmadan bitirrsin inşallah![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
çok güzel gidiyo maaşallah![]()
Usta bu sekilde yaptığını söylüyorsa ve hakkaten yapıyorsa gerçekten aldığı para helal olsun ona! Böyle adamlar gerçekten kalmadı, geçen de adapazarında isim vardı kaportacıma uğradım, çay muhabbet derken, nası yapalım abi dedim, aklından ne geçiyor diye merak ettim doğrusu (senin kaportacıyı gördükten sonra) sanki beynimi okumuş gibi ney istiyorsam o şekilde işlemden bahsetti! Nasıl içim rahatladı en iyi sen anlarsın suan sanırım abi
az kaldı az kışa girerken bende projeye başlamış olurum inşallah
![]()
bbm pin :2B244451
Ya baktım da bitmiş galiba
Brekina 19205 Ford Taunus Coupé GXL Weiß Schwarzes Dach | eBay
Amin kardeşim. Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Mustafa kardeşim
Çok teşşekkür ederim.
İnan ki seni çok iyi anlıyorum. Ben de çok tedirgindim işe başlarken. Bir de ***** sitede satılık ilanlarında "Türkiye'de Tekkkk" başlıklı araç ilanlarını görünce hepten korkuyordum. Ya benim proje de böyle olursa!!
Çok şükür gidebileceğim en iyi yere gitmişim. Senin de benim şu an yaşadığım duyguları yaşamanı gönülden isterim.
Öncelikle emeğinize sağlık, kesenize bereket, allah yardımcınız olsun, allah kolaylık versin her şey istediğiniz gibi olsun..
Bu konuyu okuyunca gençliğim aklıma geldi. Sene 1978 şöförlüğü öğrendiğim ilk araba 1955 Chevrolet Belair. Sene 1985 İlk satın aldığım araba 1975 Taunus tam dört yıl kullandım 2 yıl ben onu taşıdım 2 yıl o beni taşıdı. En büyük iki sıkıntısı vardı 1- Distribütör kapağı nemlenir çalışmazdı çözümü bayby eldivende bulduk 2- Altı ayda bir ön takım yayları kapanırdı yenisini yapardık ne çekmiştim..Hey gidi günler hey..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)