Gece gece tedavi oldum Maşallah ilaç gibi geldi be kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Printable View
Gece gece tedavi oldum Maşallah ilaç gibi geldi be kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Araç cidden çok güzel olmuş maşallah. Bizde başladık bitanesine motor + şanzuman + iç döşemeler halledildi, yaza doğru da kaporta işleri yapılacak. Hatta nikelajlar ve diğer kaporta detayları için mahsuru yoksa sizi rahatsız edebilirim :)
64 impala;
https://i.hizliresim.com/v6LR5R.jpg
Edit; @McKrop hatta kaput yayları konsunda yönlendirebilirseniz çok sevinirim :D
Çok teşekkürler herkese. Uzun vadede bir şeyler yapılacak fakat yoruldum açıkcası satma ihtimalini de düşünmüyor değilim. Kısa vadede jantları krom kaplatıcam ya da farklı bi jant düşünebilirim. Elinde olan var "American torq thrust" jantı satmak isteyen bana ulaşabilir.
@EOZDAG her konuda yardımcı olurum fakat parça konusunda bende ustamla konuşup çözdüm. Geri kalan her şeyi yurt dışından getirdik. Ankara İvedik'te bir ustam daha vardı o da yardımcı oldu. Ankara'da ki usta daha çok işine yarayabilir.
Şöyle bir güncel video paylaşayım :)
YouTube
Hayırlı uğurlu olsun yeni motor
maşallah çok emek harcamışınız, bendede 76' pontiac grand lemans var inşallah birgün bende toplarım