Merhabalar, Batmanlımısınız ?
Printable View
R60.. fotolara baktıkça sattığıma tekrar tekrar pişman oldum :( kazasız belasız binin inşallah, uzun yıllarca..
Boya astar ve vernik hakkında acil üst düzey bilgiye ihtiyacım var. Telefonunu atabilirmisin? Mesaj kutun dolu
Kısaca buradan son durumu yazmak istedim. Dostlar arkadaşlar Motor bitti fakat iş sebeb ile Almanya ya taşındığımdan ne yazıkki trafiğe çıkartamadan taşınmak zorunda kaldım. En yakın zamanda Türkiye ye geldiğimde trafik işlemlerini halledeceğim.
Bu sırada tabi buraya taşınmamla aklımda tilkiler doşamaya başlamadıda değil. cidden aklıma mukayet olmalıyım :) Düzenimizi oturttuktan sonra yeni projelerle burada olucam.
K.I.B
Hakan Mulleroğlu :D
Valla müller oldum :D @XoR
hayırlı olsun Hakan abi,ne mutlu sizin adınıza. Umarım kalan hayatınızı mükemmel şekilde geçirirsiniz oralarda
Ya şu tecrübeleri tüm detaylari ile siteye upload etseniz. Hatta servis manuelini fln koysanız. Nerde neye dikkat edilmeli vs bence gelecek için cok aydınlatıcı olur. ***** insanlar retroya kayıyor artik
Tr de bunları yapan alamanyada neler neler yapar :D başarılar Hakan.
Meric cok saol :) simdi gecici evimize yerlestik. Kalici olani ozellikle garajli tutup hersey yoluna girdikten sonra yine bisrylerle ugrasmayi dusunuyoruz :D
Aslinda bir suru detayini yazmistim ama yeni yapacagim proje de daha detayli yazarim :D manuel 1000 sayfa falan onu upload etmek uzun surebilir :( ama daha fazlasini yapmaya ozen gosteririm :D
Coo saolun :D
Abi cok saol ciddi ciddi frenliyorum su an kendimi yoksa hic biseyi duzene oturtmadan arabanin icinde yasamaya basliycaz :D
Motora bedelsiz Ege Bölgesinde bakabilirim, iyi bir ev sahibiyim. İletişim için @XoR
Hakan bey Jack Daniels-Guiness ve Torco karışımı yapıp gerekli miktarda beslerim. Bundan fazlasını istiyorsanız da GÖZÜNÜZ DOYSUN 2lt'lik adam seni :D
Maşallah emeğinize sağlık.
O canlılar tam olarak nedir ?