Mr.Tasbas Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle geçmiş olsun , sonrasında hayırlı olsun ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah.
Aylardır bu konuyu kaç kere baştan sona okudum bilmiyorum.Rüyalarımda uykularım da sürekli bu tarz işlerle uğraşıyorum , zor bir süreç sancılı bir dönem olduğu aşikar bazı şeyler , bazı parçalar , bazı işler parayla bile olmuyor yıllardır sektörün içindeyim diyebilirim. Abime 1 adet t stop 1 adet anadol a1 sl ve bir adet opel commandere restorasyonu yapılırken projelere dahil oldum ordan biliyorum sıkıntılarını ki eniştem 40 yıldır ankara'da amerikan mekanik ustası.
bende ilerleyen dönemler geldikçe niyetlendim ve en nihayetinde bursadan 80 model 59.xxx km 'de turuncu benzinli ilk sahibinden bir t stop edindim ufak tefek eksikleri ve kaporta - boya ihtiyacı olduğu saklanmaz bir gerçek.
İç aksam olarak bütün parçalarım mevcut.Tavan - taban - kapı fitilleri - cam fitilleri - iç ve dış cam sıyıraçları - kapı döşemeleri - göğüs - gösterge vb
Dış aksam olarak ön arka tampon - tampon babaları - bir takım t stop - kapı kollarım fırçaya gidecek - panjurum tekrar nikelajlanacak - far almayacağım yani şuan alamayacağım en azından - arka plaka pakosu t stop için - cam pakosu - bunların hepsi mevcut fakat bu durumda bile gerçekten korkuyorum o sanayide o kadar çok çevremiz olmasına rağmen elim ayağım bir türlü gitmiyor.Zorlandığınız ya da dikkat etmem gereken bir yer varsa söylerseniz sevinirim.Bir de elektrik maliyeti konusunda bilgi verirseniz sevinirim.